Stam1na julkaisi 360-musiikkivideon ”Kuudet Raamit” -kappaleestaan

Stam1na 2016Lemiläinen metalliyhtye Stam1na julkaisi tänään uuden musiikkivideon ”Kuudet raamit” -singlestään. Video on tehty 360-tekniikalla ja antaa mahdollisuuden katsella videota haluamastaan kuvakulmasta, kuin katsoja olisi istutettu samaan tilaan bändin kanssa. Videon on ohjannut Tuomas Petsalo (Medialouhos) ja kuvannut Rami Saarikorpi. Voit katsoa videon tästä:

”360-tekniikka oli ensimmäisestä tuotantopalaverista lähtien ykkösvaihtoehtona, miten Kuudet raamit -videota haluttiin lähteä toteuttamaan. 360-tekniikka on ollut jo vuosia olemassa, mutta vasta viime viikkoina videot ovat yleistyneet nopeaa vauhtia. Suomessa 360-musiikkivideoita ei ole kuitenkaan vielä kovin montaa tehty”, kertoo ohjaaja Petsalo.

Tekijäryhmälle tärkeää oli, ettei 360-videota lähdetty tekemään pelkästään sen tarjoaman efektin vuoksi. ”360-tekniikan tulee tarjota uusi tapa nähdä sisältöä eli tässä tapauksessa yhtye sekä videon tarina. Lopputuloksessa on jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain oranssia”, Petsalo jatkaa.

Kuudet raamit on ensimmäinen maistiainen 18. maaliskuuta ilmestyvältä Elokuutio-albumilta. Vahvasti tarinallisen Elokuutio-albumin tuotti Janne Joutseniemi ja sen miksasi ruotsalainen Jens Bogren. Miehen käden jälkeä on kuultu mm. Opethin, Kreatorin, Soilworkin ja Arch Enemyn albumeilla.

Moninkertainen Emma-voittaja Stam1na tekee keväällä albuminsa tiimoilta ainoastaan kolme keikkaa Suomessa Sakara Tour 2016 pääesiintyjänä. Menestyksekäs Sakara Tour -kiertuekonsepti nousee huhtikuussa klubeilta areenaluokkaan, kun Stam1na, Mokoma ja Diablo valloittavat Lappeenrannan Holiday Club Saimaa Arenan 9. huhtikuuta, Espoo Metro Areenan 16. huhtikuuta ja Oulun Energia Areenan 30. huhtikuuta.

Video toimii seuraavilla selaimilla tietokoneella (uusimmat versiot): Chrome, Opera, Firefox tai Internet Explorer. Puhelimella uusin versio YouTube appista Androidille tai iOS:lle.

Kommentoi julkaisua