Stam1na mukaan Stayin’ Alive Festival -tapahtumaan

Poikkeusolot ovat siirtäneet livekeikat verkkoon. Tampereen Tullikamari ja oululainen 45 Special järjestävät kesäkuun 12.-13. päivä Stayin’ Alive Festivalin, jossa lähetys loikkii kahden legendaarisen liveklubin lavoilla. Tapahtuman viimeinen julkistettava esiintyjä on , jonka viime lauantainen, Helsingin Kulttuuritalolta striimattu keikka oli menestys. Lemin metalli-ihme täydentää festivaalin ohjelman lauantaina 13. kesäkuuta.

Muita Stayin’ Alive Festivalin tähtiä ovat perjantaina soittavat Vesterinen Yhtyeineen, Katri Ylander Duo, Eläkeläiset, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha ja . Stam1nan lisäksi lauantaina esiintyvät , Mokoma, Terveet Kädet ja .

Stayin’ Alive Festival on seurattavissa ilmaiseksi festivaalin verkkosivulla StayAlive ja Facebookin kautta. Tapahtumaan on myös myynnissä erilaisia tukilippuja ja oheistuotteita.

www.tiketti.fi/stayin-alive-festival-live-stream-lippuja/69450
www.lippu.fi/eventseries/stayin-alive-festival-2768403/

Käynnissä oleva koronakriisi on ruokkinut livealan luovaa, tee-se-itse–pohjaista ajattelua. 45 Special on ollut aktiivinen striimikeikkojen järjestäjä jo viikkoja. Tullikamarin Klubia on puolestaan remontoitu lattiasta kattoon tauon aikana. Stayin’ Alive Festival tulee olemaan uudistuneen Klubin neitsyttilaisuus.

Tullikamarin promoottori Tero Viikari toivoo, että ihmiset sukeltavat sisään Stayin’ Alive Festivalin tunnelmaan:
– Kannustan ihmisiä kasvattamaan omaa festarikokemustaan ja nauttimaan siitä. Jokainen voi näyttää maailmalle, että olemme yhä elossa. Hyvä idea on pystyttää oma festarialue vaikkapa parvekkeelle, pihalle tai terassille ja virittää ääni ja kuva niin hyviksi kuin suinkin.

Stayin’ Alive Festival (Tullikamari/Tampere & 45 Special/Oulu & maailmanlaajuinen Internetin ihmemaa).

Tapahtuman aikataulu:

pe 12.6.
klo 18.30 portit avataan
klo 19.00 Vesterinen Yhtyeineen
klo 20.00 Katri Ylander Duo
klo 21.00 Eläkeläiset
klo 22.00 Jaakko Laitinen ja Väärä Raha
klo 23.00 Popeda

la 13.6.
klo 18.30 portit avataan
klo 19.00 Stam1na
klo 20.00 Noora Louhimo Trio
klo 21.00 Mokoma
klo 22.00 Terveet Kädet
klo 23.00 Apocalyptica

Esiintyjien, 45 Specialin ja Tullikamarin lisäksi festivaalin mahdollistavat Tampereen ja Oulun kaupungit, Saha Prod, Livepaletti, Soundon, Colossal Order, Creative Crue, Base Solutions ja GEST.

Kommentoi julkaisua