Stam1na pistää koko maailman olohuoneissa moshpitin pyörimään 30.5.

, Kerubi

Stream -keikat jatkuvat menestykkään avausviikonlopun jälkeen toukokuun lopussa, kun lavalle astelee yksi Suomen suosituimmista metalliyhtyeistä, Stam1na. Äitienpäiväviikonloppuna tapahtuman ensimmäisinä esiintyjinä nähtiin Waltteri Torikka, Tuure Kilpeläinen, Costee & Tippa sekä Ali Ihmemaassa. Kaikkien keikkojen tallenteet ovat tämän viikon ajan myynnissä Ticketmasterissa.

Lauantaina 30. toukokuuta lemiläinen metalliyhtye Stam1na soittaa live stream -keikan Helsingin Kulttuuritalolta. Ympäri maailmaa striimattava keikka on interaktiivinen elämys. Heti keikan jälkeen on luvassa meet & greet -osio, jossa fanit pääsevät chatin kautta juttelemaan bändin kanssa. Illan juontajana toimii stand up -koomikko Ali Jahangiri. Keikkatallenne tulee katsottavaksi 48 tunnin ajaksi lipun ostaneille sunnuntaina 31. toukokuuta klo 9.00 alkaen.

”Yrittivät bannata julkiset esiintymiset, mutta mepä tullaan läpi palomuurista ja digi-ikkunoista! Pitäkää saunanpuhdas tukka auki ja mosh-lihakset lämpiminä, koska meno ei ole yhtään sen laimeampaa kotosohvillakaan. Keikan jälkeen vielä meet&greet päälle, niin alkaa olla nousukas kesäfiilis hollilla. Mahtava päästä soittamaan, nähdään Kultsalla! See you soon on True Cult Tour!” fiilistelee Stam1nan solisti-kitaristi Antti Hyyrynen.

Sunborn Live Stream on konsepti, joka tuottaa monipuolisia ja interaktiivisia virtuaalitapahtumia. Sunborn Live Streamin tekevät yhteistyössä Sunborn Live sekä RajuLive.

www.stam1na.com
www.sunbornlive.fi
www.rajulive.fi
www.ticketmaster.fi/sunbornlivestream

Kommentoi julkaisua