Stam1na soittaa keikan Helsingin Jäähallissa ensi viikolla

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.11.2021

Suomen suosituimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Stam1na esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 13. marraskuuta 2021. Kaksiosainen konsertti sisältää kokonaisuudessaan 11 vuotta sitten julkaistun ”Viimeinen Atlantis” -albumin sekä muuta yhtyeen tuotantoa.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Viimeinen Atlantis” -albumi ilmestyi 10. helmikuuta vuonna 2010. Albumin tuotti Miitri Aaltonen. Stam1na on soittanut kyseisen albumin kokonaan läpi aiemmin ainoastaan Seinäjoen Provinssissa vuonna 2015.

Albumi kritisoi voimakkaasti yhteiskunnan kulutustottumuksia ja otti kantaa luonnonsuojelun puolesta. Kulutuskriittisen teemansa johdosta sille myönnettiin mm. ympäristöpalkinto ilmestymisvuonna 2010. Se myi platinaa, palkittiin Vuoden metallialbumi -Emmalla ja äänestettiin muun muassa Soundin, Infernon ja Rumban yleisöäänestyksissä vuoden kotimaiseksi albumiksi.

Viimeistä Atlantista on tituleerattu yhtyeen merkittävimmäksi albumiksi, myös yhtyeen itsensä mielestä. Se on myös myynyt levyistämme eniten. On ihmeellistä kuinka vähän maailmassa on asiat muuttuneet näin sanoittajan näkökulmasta. Atlantis on yhä ajankohtainen ja aggressiivinen, kuten kymmenen vuotta sitten”, kommentoi Antti Hyyrynen.

Stam1na on tiettävästi ensimmäinen suomalaisyhtye, joka toteuttaa tämän kokoluokan konsertin korona-ajan jälkeen.

STAM1NA – VIIMEINEN ATLANTIS
La 13.11.2021
Helsingin Jäähalli, Helsinki
LIPUT
– alk. 39 EUR / 45,50 EUR / 49 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)
www.lippu.fi/stam1na-jaahalli
– Aikataulut: ovet klo 19.00
– Konsertti on ikärajaton

Viimeinen Atlantis -konserttiin ei ole tulossa käyttöön koronapassia, koska tällä hetkellä yleisötapahtumia ei ole rajoitettu. Ilmoitamme, jos tilanne muuttuu. Ajankohtaiset ravintolarajoitukset ovat voimassa Jäähallin anniskelualueilla. Permannolla ei ole anniskelualuetta.