Static-X esiintyi Wisconsinissa koronasta huolimatta: moshpitit kieltänyt konsertti katsottavissa kokonaisuudessaan

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.7.2020

Yhdysvaltalainen industrial metal -yhtye Static-X julkaisi vastikään uuden ”Project Regeneration, Vol. 1” -albuminsa, jonka myötä bändi on varmasti halunnut päästä konserttilavoille. Koronan takia tilanne on kuitenkin luonnollisesti hieman hankala erinäisten sosiaalisten rajoitusten takia.

Tämä ei kuitenkaan estänyt Wisconsissa järjestettyä July Mini Festia. Alun perin festivaalin nimenä toimi The Herd Immunity Festival, mutta nimen katsottiin osoittavan huonoa makua korona-aikoina, minkä takia se päätettiin muuttaa. Moni bändi oli kuitenkin ehtinyt peruuttaa konserttinsa tapahtuman kohtaaman negatiivisen julkisuuden vuoksi.

Static-X esiintyi kuitenkin onnistuneesti tapahtumassa, joka on bändin ensimmäinen konsertti albumin julkaisun jälkeen. Bändin setti on katsottavissa kokonaisuudessaan alhaalla olevasta YouTube-videosta.

Konsertissa noudatettiin turvavälejä ja hyvää hygieniaa. 10 000 -paikkaiselle ulkoilma-alueelle otettiin maksimissaan vain 2000 katsojaa, minkä lisäksi moshpitit olivat kiellettyjä.