Stayin’ Alive Festival raikaa alkavana viikonloppuna

The Circus 14.12.2019

Poikkeusolot ovat siirtäneet livekeikat verkkoon. Tampereen Tullikamari ja oululainen 45 Special järjestävät kesäkuun 12.-13. päivinä Stayin’ Alive Festivalin, jossa lähetys loikkii kahden legendaarisen liveklubin lavoilla. Ensimmäinen esiintyjä, Vesterinen Yhtyeineen, aloittaa tänään perjantaina kello 19.

perjantai 12.6.2020
klo 18.30 portit avataan
klo 19 Vesterinen Yhtyeineen
klo 20 Katri Ylander Duo
klo 21 Eläkeläiset
klo 22 Jaakko Laitinen ja Väärä Raha
klo 23 Popeda

lauantai 13.6.2020
klo 18.30 portit avataan
klo 19 Stam1na
klo 20 Noora Louhimo Trio
klo 21
klo 22 Terveet Kädet
klo 23

Stayin’ Alive Festival on seurattavissa ilmaiseksi festivaalin verkkosivulla StayAlive.fi ja Facebookin kautta. Tapahtumaan on myös myynnissä erllaisia tukilippuja ja oheistuotteita.

Festivaalia voi seurata molemmissa kaupungeissa myös lähes livenä koronarajoitusten mukaisesti. Tampereella Pakkahuoneen aukiolla tapahtuma toistuu isolta näytöltä. Oulussa Nelivitosen keskikerroksen loungeen pääsee rajattu määrä väkeä nauttimaan striimin tarjonnasta. Tarjoilu pelaa normaalisti sekä 45 Specialissa että Tullikamarin terassilla.

Järjestäjä muistuttaa, että ainoastaan verkko-osoite StayAlive.fi on virallinen reitti tapahtumaan.
”Jos haluat tukea festivaalia, tarkista aina ennen maksutapahtumaa, että suoritus lähtee oikealle vastaanottajalle. Internetissä on ikävä kyllä myös meidän tapahtumamme kaltaisiksi tehtyjä valesivustoja”, Tullikamarin promoottori Tero Viikari muistuttaa.

Viikari toivoo, että ihmiset sukeltavat sisään Stayin’ Alive Festivalin tunnelmaan.
”Kannustan ihmisiä kasvattamaan omaa festarikokemustaan ja nauttimaan siitä. Jokainen voi näyttää maailmalle, että olemme yhä elossa.
Hyvä idea on pystyttää oma festarialue vaikkapa parvekkeelle, pihalle tai terassille ja virittää ääni ja kuva niin hyviksi kuin suinkin.
Festivaalitunnelmaan pääsee myös mobiilisti. Laadukkaat kuulokkeet tai kaiuttimet parantavat livekokemusta entisestään”, Viikari vinkkaa.

Esiintyjien, 45 Specialin ja Tullikamarin lisäksi festivaalin mahdollistavat Tampereen ja Oulun kaupungit, Saha Prod, Livepaletti, Soundon, Colossal Order, Creative Crue, Profilight, Base Solutions ja GEST.

Tapahtuman virallinen, ainoa oikea verkkosivusto:
StayAlive.fi

www.facebook.com/events/569072150382598

45special.com
tullikamari.net
sahaprod.com
livepaletti.fi
soundon.fi

Kommentoi julkaisua