Steel Panther – All You Can Eat

Yhdysvaltalaisen glam rockia, heavy metallia ja parodiaa yhdistelevän in tarina on edennyt jo kolmanteen täyspitkäänsä, joka kantaa nimeä ”All You Can Eat”. Tarjolla on siis jälleen vajaan 50 minuutin ajan kappaleita pillusta, naimisesta ja rankasta juhlimisesta.

Täytyy ihan kärkeen todeta, että ”All You Can Eat” kuulostaa samalta kuin kohtuullinen puujalkavitsi kuultuna kolmanteen kertaan. Ensimmäisellä kerralla se naurattaa, toisella kerralla sille vielä hymähtää, mutta kolmas kerta on jo liikaa. Tässä on omasta mielestäni Steel Pantherin ongelma: saman kaavan toistaminen ei jaksa enää kolmannella levyllä toimia.

Kun ihan tarkkaan asiaa miettii, niin eipä tästä arvostelustakaan ole järkeä kovin pitkää kirjoittaa. Kaikki, jotka ovat kuulleet Steel Pantherin aiempia levyjä, tietävät, mistä tälläkin levyllä on kyse. Mikään ei ole muuttunut. Ja niille, jotka eivät ole yhtyeeseen aiemmin tutustuneet, kappalelista kertonee ainakin kappaleiden aiheista tarpeeksi.

Musiikillisesti yhtyeellä ei ole koskaan ollut mitään tarjottavaa, eikä sitä ole tälläkään kertaa. ”All You Can Eat” on B-luokan glam rockia surkeilla muka humoristisilla lyriikoilla höystettynä; levy, jonka voi työntää heti kättelyssä sinne surullisen kuuluisaan perseeseen ilman, että sitä sieltä tarvitsee enää ikinä paskoa pois.

Ainakaan allekirjoittaneelle sama vitsi ei toiminut kolmatta kertaa. ”All You Can Eat” on kauttaaltaan tylsä levy, josta ei hakemallakaan löydy yhtä toimivia kappaleita, kuin yhtyeen aiemmat levytykset tarjoilivat. Vaikka mikään ei ole käytännössä muuttunut, niin parodiayhtyeen ongelma on siinä, että kuulijaa ei vaan yksinkertaisesti naurata, ei edes hymyilytä.

1/10

Kappalelista:

01. Pussywhipped
02. Party Like Tomorrow Is The End Of The World

03. Gloryhole

04. Bukkake Tears

05. Gangbang At The Old Folks Home

06. Ten Strikes You’re Out

07. The Burden Of Being Wonderful

08. F@#king My Heart In The Ass

09. BVS

10. You’re Beautiful When You Don’t Talk

11. If I Was The King

12. She’s On The Rag


http://steelpantherrocks.com/news/

Kirjoittanut: Riku Mäkinen

Kommentoi julkaisua