Steel Panther saapuu Suomeen kahdelle keikalle syyskuussa

steelpanther380-luvun lopun tukkahevi-ilmiöstä parodiaa autuaasti ammentava yhdysvaltalaisbändi Steel Panther saapuu syksyllä Suomeen. Riettaan rock’n’rollin ja rellestämisen nimeen vannova yhtye keikkailee keskiviikkona 14. syyskuuta Tampereen Pakkahuoneella ja torstaina 15. syyskuuta Helsingissä, The Circuksessa. Lipunmyynti keikoille käynnistyy perjantaina 4. maaliskuuta.

Steel Panther julkaisi viime viikolla ensimmäisen täyspitkän elokuvansa ”Live From Lexxi’s Mom’s Garage”, joka sisältää kymmenen kappaleen akustisen live-konsertin höystettynä hauskoilla sketsipätkillä yhtyeen irstailuista ja jekkuiluista. Tunnin mittainen DVD kuvattiin Los Angelesissa viime syksynä satapäisen naisyleisön edessä. Bändin suosituimmista kappaleista, kuten ”Party Like Tomorrow Is The End Of The World” ja “Community Property”, päästään kuulemaan ainutlaatuiset akustiset versiot. Mukana on myös uusi kappale ”That’s When You Came In”.

Mötley Crüen ja Poisonin suuntaan hyväntuulisesti kumartava Steel Panther on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailmaa, eikä suotta. Bändi on noussut maailmalla areenakokoluokkaan ja Ison-Britannian kiertueosuus onkin täynnä isoja areenoja. Yhtyeen keulakuva Michael Starr on laulanut aikoinaan L.A. Gunsissa ja kitaristi Satchell tunnetaan myös Rob Halfordin Fight-kokoonpanosta. Vaikka retkue eteneekin kieli visusti poskessa, on bändin musiikki ja habitus loppuun asti hiottu paketti.

Live From Lexxi’s Mom’s Garage -videotrailer: http://bit.ly/1QGk5lT

KEIKAT:
Steel Panther (USA)

Ke 14.9.2016 Pakkahuone, Tampere
Ovet klo 19, ikäraja K-18
Liput palvelumaksuineen alkaen 40 euroa Lippupisteestä ja Tiketistä

To 15.9.2016 The Circus, Helsinki
Ovet klo 19, ikäraja K-18
Liput palvelumaksuineen alkaen 40 euroa Ticketmasterista

Liput myyntiin pe 4.3.2016 klo 9

Kommentoi julkaisua