Steel Pantherin Satchel ivailee aliarvostettuna basistina itseään pitävälle Nikki Sixxille: ”Ai, hän soittaa bassoa siinä bändissä?”

Hetki sitten Mötley Cruen basisti herätti keskustelua todettuaan sosiaalisessa mediassa, että hän on kaikkien aikojen aliarvostetuin basisti.

Nyt metalliyhtye Steel Pantherin kitaristi Satchel on päässyt avaamaan ivallisena tunnetun sanaisen arkkunsa aiheen tiimoilta. Kun pennsylvanialainen radiokanava 97.9X kysyi kitaristin mietteitä Sixxin väitteestä, tämä totesi seuraavaa:

”Kaikkien aikojen aliarvostetuin basisti [naurua]? Ai, hän soittaa bassoa siinä bändissä? En usko, että kukaan välittää paskaakaan, kuinka hyvin hän soittaa bassoa. Kaikki rakastavat Mötley Crüen biisejä. Pakko arvostaa – rakastan heitä, he ovat mahtavia. Mutta olen nähnyt heidät livenä monta kertaa, ja he eivät koskaan ole kuulostaneet hyvältä. Mutta ei kukaan välitä paskaakaan. Hänen pitäisi olla kiitollinen siitä, että heidän ei tarvitse kuulostaa livenä hyvältä. Vince [Neil, bändin solisti] ei ole koskaan ollut hyvä laulaja livenä. Kuka välittää paskaakaan? Heillä on hyviä kappaleita. Kun me kiersimme heidän kanssaan, luulen, että Nikki sanoi minulle kaksi sanaa koko saatanan kiertueen aikana. Rakastan heitä, ja he voivat vihata meitä niin paljon kuin haluavat. Me jatkamme rokkaamista. Jos Nikki haluaa antaa meille paskaa, niin olkoon niin. Me olemme hyvä livebändi. Jos hän haluaa tulla katsomaan meitä ja jammailemaan, hän voi tulla istumaan kanssamme, ja minä kerron kaikki oikeat nuotit, joita hänen pitää bassolla soittaa.”

 

Kommentoi julkaisua