Steelchaos -festivaali saa jatkoa lokakuussa: uudeksi keikkapaikaksi varmistunut Hyvinkään Villatehdas

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.2.2020

Suureen suosioon viimeisten vuosien aikana noussut äärimetallifestivaali Steelchaos saa jatkoa syksyllä ja festivaalin ajankohdaksi on varmistunut 30-31. päivä lokakuuta. Nosturin suljettua ovensa festivaali tulee siirtymään Hyvinkäälle ja se tullaan järjestämään Villatehtaalla. Festivaalin promoottori on kommentoinut uutta keikkapaikkaa seuraavasti:

”Villatehdas antaa meille monipuoliset mahdollisuudet kehittää tapahtumaa. Nosturin lopettaessa etsimme SteelChaoksen toteuttamiselle sopivaa paikkaa johon mahtuisi mukavasti vähintään 1500 ihmistä. Villatehdas puitteiltaan on tähän erinomainen ratkaisu. Villatehtaalla toteutus on kokonaisuudessaan ”omassa hallussamme” joten esim. festivaalien aikainen anniskelu, ruokatarjonta ja merchandise myynti tulevat uudistumaan. -Commander”

SteelChaos 2020 toteutetaan Villatehtaan sisätiloissa. Tämän lisäksi Villatehtaan ulkoalueelle rakennetaan useita satoja neliöitä katettua ja lämmitettyä tilaa.

”Nosturihan oli tunnetusti kohtuullisen täyteen pakattu SteelChaoksen aikana. Lisäksi tapahtuma oli mm. vuonna 2019, 6 viikkoa ennen tapahtumapäiviä loppuunmyyty.
Nyt meillä on käytössämme n. 2000 ihmistä vetävä konserttihalli ja lisäksi katettua & lämmitettyä tilaa ulkoalueella. Tälle katetulle alueelle suunnitelmissa on sijoittaa anniskelutilaa, ruokatarjonta ja merchandise myynti. Toki koko festivaalialue on anniskelualuetta, festivaali on edelleen K-18 tapahtuma. – Commander”

SteelChaos 2020 esiintyjät julkaistaan kevään 2020 aikana, samanaikaisesti avataan myös tapahtuman lipunmyynti. Esiintyjistä promoottori kertoo seuraavaa:

”Neuvotteluja käydään ympäri maailman eri artistien kanssa. Aikaisempiin SteelChaos festivaaleihin verrattuna saatamme nähdä artisteja lukumääräisesti enemmän – Commander”

www.steelfest.fi