Steelfest Open Air 2016 julkisti lisää esiintyjiä

Steelfest 2016 logoHyvinkään Villatehtaalla 20.–21.5.2016 viidettä kertaa järjestettävä julkaisi tänään Radio Rockissa Klaus Flamingin ”Torstain Terävämmät” -ohjelmassa 12 uutta esiintyjää. Mukana julkistuksissa on tiukkoja bändejä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kyllä näiden takia kannattaa jo ensi keväänä Hyvinkäälle suunnata.

Kotimaisista bändeistä Hyvinkäällä kuullaan ensi toukokuussa vanhoja konkareita – niin uran pituuden kuin Steelfest-esiintymistenkin suhteen – kun lavalle nousevat ja . Hiukan uudempaa suomalaisverta edustavat lahtelainen , hyvinkääläiset ja . Maan rajojemme ulkopuolelta Steelfestiin saapuvat ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä ruotsalainen death/thrash-bändi , norjalaiset black metalia suoltavat ja Ragnarok, latvialainen pakanametalliyhtye Skyforger, tsekkiläinen, jo 20 vuotta black metalin maailmassa seikkaillut , yksi Martin Van Drunenin kipparoimista bändeistä eli hollantilainen sekä todellinen jenkkiveteraani .

Kaikki Steelfest Open Airiin varmistuneet esiintyjät:

Blasphemy (Can)
Bölzer (Swi)
Demonical (Swe)
Denial Of God (Den)
Diabolical (Swe)
Hail of Bullets (Ned)
Inferno (Cze)
Kroda (Ukr)
Necrowretch (Fra)
Possessed (US)
Ragnarok (Nor)sarkom_norwegianhellcamp
Sarkom (Nor)
Skyforger (Lat)
1349 (Nor)
Azaghal
Impaled Nazarene
Lathspell
Malicious
Mörbid Vomit
Necromancer
Sacrilegious Impalement
Saturnian Mist
Sawhill Sacrifice

Ennakkoliput ovat jo myynnissä Tiketissä. Myös Steelfestin majoitukset ovat varattavissa. Hyvinkään ainut hotelli on jo varattu täyteen, mutta Steelfest on luvannut järjestää Hyvinkäälle mahdollisuuden myös koulumajoitukseen.

http://steelfest.fi/

Steelfest 2016

Kommentoi julkaisua