Steelfest Open Air 2016 julkisti lisää esiintyjiä

Kirjoittanut Rudi Peltonen - 10.9.2015

Steelfest 2016 logoHyvinkään Villatehtaalla 20.–21.5.2016 viidettä kertaa järjestettävä Steelfest Open Air julkaisi tänään Radio Rockissa Klaus Flamingin ”Torstain Terävämmät” -ohjelmassa 12 uutta esiintyjää. Mukana julkistuksissa on tiukkoja bändejä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kyllä näiden takia kannattaa jo ensi keväänä Hyvinkäälle suunnata.

Kotimaisista bändeistä Hyvinkäällä kuullaan ensi toukokuussa vanhoja konkareita – niin uran pituuden kuin Steelfest-esiintymistenkin suhteen – kun lavalle nousevat Impaled Nazarene ja Necromancer. Hiukan uudempaa suomalaisverta edustavat lahtelainen Sacrilegious Impalement, hyvinkääläiset Lathspell ja Sawhill Sacrifice. Maan rajojemme ulkopuolelta Steelfestiin saapuvat ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä ruotsalainen death/thrash-bändi Diabolical, norjalaiset black metalia suoltavat Sarkom ja Ragnarok, latvialainen pakanametalliyhtye Skyforger, tsekkiläinen, jo 20 vuotta black metalin maailmassa seikkaillut Inferno, yksi Martin Van Drunenin kipparoimista bändeistä eli hollantilainen Hail of Bullets sekä todellinen jenkkiveteraani Possessed.

Kaikki Steelfest Open Airiin varmistuneet esiintyjät:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Blasphemy (Can)
Bölzer (Swi)
Demonical (Swe)
Denial Of God (Den)
Diabolical (Swe)
Hail of Bullets (Ned)
Inferno (Cze)
Kroda (Ukr)
Necrowretch (Fra)
Possessed (US)
Ragnarok (Nor)sarkom_norwegianhellcamp
Sarkom (Nor)
Skyforger (Lat)
1349 (Nor)
Azaghal
Impaled Nazarene
Lathspell
Malicious
Mörbid Vomit
Necromancer
Sacrilegious Impalement
Saturnian Mist
Sawhill Sacrifice

Ennakkoliput ovat jo myynnissä Tiketissä. Myös Steelfestin majoitukset ovat varattavissa. Hyvinkään ainut hotelli on jo varattu täyteen, mutta Steelfest on luvannut järjestää Hyvinkäälle mahdollisuuden myös koulumajoitukseen.

http://steelfest.fi/

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Steelfest 2016