Steve ’n’ Seagullsin live-sarja huipentuu Tarja Turusen vierailuun

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 16.6.2021

Steve ’n’ Seagulls -yhtyeen Seagulls’ Nest -sarja huipentuu Tarja Turusen vierailuun torstaina 17.6.2021.

Yhtyeen vieraana ovat jo käyneet aiemmissa jaksoissa legendaariset Sami Yaffa, Noora Louhimo ja Timo Kotipelto, sekä uudemmat polven osaajat Lost Societyn Samy Elbanna ja Arionin Lassi Vääränen.

Seagulls’ Nest on musiikkisarja, jossa asiat tapahtuvat omalla painollaan ihmisten kohdatessa aidosti toisensa. Salaisessa lokaatiossa, suomalaisen metsän siimeksessä, paiskittiin kovasti hommia pandemian aikana. Keskelle metsää nousi puumaja, jonne suomalaisyhtye Steve ’n’ Seagulls kutsui tuttuja muusikoita vierailemaan. Aktiviteettien, hauskanpidon ja soittamisen yhteydessä kuvattiin kuusiosainen musiikkisarja.

Steve ’n’ Seagulls nousi alun perin laajempaan tunnettuuteen YouTube-videoidensa myötä vuonna 2014. Sittemmin yhtye on kiertänyt ahkerasti keikoilla kotimaassa ja ulkomailla, erityisesti Keski-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Yhtyeen kaikki levyt ovat nousseet Billboardin albumilistoille ja Suomen viralliselle albumilistalle. Tuoreimpana ”Another Miracle” -albumi, joka julkaistiin marraskuussa 2020.

Voit katsoa trailerin Tarja Turusen jaksosta tästä: