Stoner-vaikutteista raakaa melodista rokkia: The B And The Bandin uusi video Kaaoszinen ensinäytössä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.12.2018

Mun silmät ei oo tottuneet aurinkoon” on The B And The Bandin ensimmäinen singlelohkaisu helmikuussa ilmestyvältä yhtyeen kolmannelta albumilta ”Ravista ja maalaa”. Basistivaihdoksen kokeneen bändin nyt julkaistava single ja video on uuden kokoonpanon ensimmäinen julkaisu ja näyttää suuntaa bändin uudenlaiselle soundille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Aiemmin voimafolkpunkbändinäkin tunnettu The B And The Band on heittänyt akustiset soittimet syrjemmälle ja pistänyt sähköisemmän vaihteen päälle. Yhtyeen laulaja-kitaristi Teemu Lindberg on kommentoinut bändin tuoretta kappaletta seuraavasti:

”Stoner-vaikutteista raakaa melodista rokkia, runoiltuna suomalaisen pimeällä melankolialla. Ensimmäisessä sinkussamme on tuttua turpaanvetoa ja täyslaidallinen, nykyään jo astetta hallitumpaa, energisyyttä.”

Kappaleen sanat kertovat Suomen talvesta ja sen vaikutuksesta ihmiseen. Rumpali Lasse Arola avaa biisin sanomaa seuraavasti:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Kun aurinko sitten viimein saapuu ilahduttamaan pimeän talven jälkeen, ei kestetä sitä, vaan suljetaan silmät ja keskitytään päänsisäiseen pimeyteen.”

https://www.facebook.com/tbatbmusic/

The B And The Band
Teemu Lindberg – Laulu, kitara
Lasse Arola – Rummut, taustalaulu
Bryan Ugartechea – Basso, taustalaulu

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy