StoneSoul – Misery

StoneSoul_kansi_web-1Riihimäeltä kuullaan muutakin kuin Aku Hirviniemen solvauksia paikasta, nimittäin jyräyttää “Misery” EP:n tiskiin!

Sielukasta, mutta kiven kovaa rokkia soittava riihimäkeläinen StoneSoul julkaisee ensimmäisen virallisen julkaisunsa, joka kantaa nimeä “Misery”. StoneSoul:n musiikissa iloisesti päitään yhteen lyövät niin metal-, hard rock- ja myös punk. Yhtyeen eräänä agendana onkin tuoda sekä tunne että vaara takaisin nykypäivänä niin melko kliinisten äänitteiden ja tuotteistettujen bändien sekaan.

EP jyräyttää käyntiin kappaleen “Suburban Inferno”. Heti kyllä korviin painuu laulajan punk-vaikutus ja muuten rockmainen kappale liikkuu eteenpäin oikein mukavasti. Itse kuuntelijana vähän aikaa menee siihen että laulun pystyy yhdistää muuhun mitä tapahtuu ympärillä. Ihan mukava alku EP:lle. On seuraavan kappaleen “I Bear What Is Minen” vuoro. Hyvällä räimeellä homma lähtee käyntiin, vanhempi hevi tulee mieleen. Nyt kun korva oli tottunut laulajaan, niin tässä biisissä hommat toimi jo paljon paremmin ja nuo yhteislaulukohdat toivat hyvää lisää siihen. Kyllä tässä erottaa hyvin rockin, hevin ja punkin.

Viimeisen vuoro eli biisi nimeltään “Sparrows And Lions”. Jumaliste että mukavasti paukahtelee rummut, nyt on selkeästi munaa touhussa! Ehkä liiallinen punk-vaikutus laulajan osalta vähän vei pois omaa isompaa mielenkiintoa, kappale etenee mukavasti eteenpäin, mutta on kyllä EP:n huonoin kappale. Kitarasoolot on kokonaisuudessa tällä EP:llä onnistuneet, kuten muukin soittaminen.

Jos kiinnostaa sekoitus punkkia, metallia ja hard rockia on tämä bändi varmasti hyvä ottaa kuunteluun ja mennä keikoille. Plussaa hyvännäköisestä kansikuvituksesta EP:ssä.

6+/10

Kappalelista:

  1. Suburban Inferno
  2. I Bear What Is Minen
  3. Sparrows And Lions

Kirjoittanut: Juha Leskinen

Kommentoi julkaisua