Stranded Ways – uutta itäsuomalaista heavy rock -musiikkia

(c) Jenny Wright

Savolaiskarjalainen heavy rock -orkesteri julkaisi ensimmäisen singlensä tulevalta ”Nothing Right Nothing Left” -pitkäsoitoltaan.

Single on levyn avauskappale ”Obsession = Submission”, jonka on säveltänyt yhtyeen kitaristi Tuomas Taralainen ja sanoittanut laulaja Juhis Holopainen. Toinen, tammikuun loppupuolella julkaistava single on myöskin levyn räväkämpää ja nopeampaa antia edustava ”Hunters Released”, jonka ovat säveltäneet kitaristit Tuomas Taralainen ja Aleksi Keränen, sanoituksen on tähänkin tehnyt laulaja Holopainen.

Joensuussa loppuvuodesta 2018 perustettu Stranded Ways on aiemmin julkaissut yhden kolmen kappaleen EP:n sekä kahden kappaleen digisinglen. Bändin nimeä kantava EP on julkaistu loppuvuodesta 2019 ja Outokummun ammattikoulu Riverialla äänitetty ”Live @ Riveria” -single alkuvuodesta 2020. Riverian kappaleet ovat toteutettu opiskelijatyönä ja niistä on tehty myös monikamerataltiontina kuvatut videot, jotka löytyvät bändin YouTube-kanavalta.

Orkesterin muodostavat Juhis Holopainen (laulu), Aleksi Keränen (kitara), Tuomas Taralainen (kitara), Paavo Jantunen (basso) ja Antti Vellonen (rummut).

Kommentoi julkaisua