Strappad – Demo 2012

strappad ponnistaa Haminasta ja veivaa suomenkielistä nyky-thrash metallia. Parikymppisten jätkien julkaisu kantaa nimeä ”Demo 2012” ja se sisältää kaksi biisiä.

Strappad räimii sopivan teknistä metallia Stam1nan hengessä, joskin reippaasti räkäisemmällä otteella. Tyylille ominaisena vokaalit ovat sekoitusta puhdasta laulua ja huutoa. Kertosäkeet on tehty kevyen tarttuviksi ja säkeissä paukutetaan rivakammalla otteella. Vaikka suunnat on lainattu ”isoilta pojilta”, on bändin soitossa sopivasti omaa näkemystä.

”Demo 2012” biisit sisältävät ihan hauskoja välikohtia ja ainakaan biisit eivät ole liian yksinkertaisia. Soundipuolella teos on ihan ok tasoa ja soittimet soivat tasaisesti. Puhtaat vokaalit tulevat hyvällä voimalla ja tunteella. Huutopuolella kaverilla meinaa välillä happi loppua, mutta setti on ihan toimivaa. Demon avaava ”Sadetanssi” on vallan hyvä biisi ja sitä jaksaa kuunnella useamman kerran. Toisena tuleva ”Profetia” ei oikein avautunut useammallakaan kuuntelulla ja on kaksikosta selkeästi heikompi biisi. Molemmat kappaleet kaipaisivat vähän viilailua sieltä täältä, jotta tiettyä tiukkuutta saataisiin lisää.

Strappad on tehnyt ihan kivan demon, jossa on paljon potentiaalia. Pientä hienosäätöä biiseihin, niin hyvä tulee. Tästä bändistä tullaan vielä kuulemaan.

7/10

Kappalelista:
01. Sadetanssi
02. Profetia

http://www.mikseri.net/artists/strappad.126907.php

Kirjoittanut: Janne Partanen

Kommentoi julkaisua