Stratovarius-yhtyeen solisti Timo Kotipelto duo-keikalle WS Arenalle yhdessä Netta Skogin kanssa marraskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.6.2020

Kaikkien tuntema Stratovarius-yhtyeen solisti Timo Kotipelto on viime vuosina tehnyt satoja kovan suosion saaneita duokeikkoja. Nyt hän yhdistää voimansa hevimetallin maailmastakin tutun digiharmonikan maailmanmestarin, Netta Skogin, kanssa. Monista eri projekteistaan tunnettu Netta on soolokeikkojensa lisäksi vieraillut muun muassa Nightwishin, Mokoman, Children Of Bodomin ja Turmion Kätilöiden keikkakokoonpanoissa ja on innoissaan lähdössä toteuttamaan uudenlaista taidekokonaisuutta Timon kanssa kahdestaan.

Luvassa on todellakin jotakin erilaista, sillä Timo on kiertänyt duo-keikoillansa kitaristin kanssa, ja nyt instrumentaalinen vastuu on kokonaan Netan digiharmonikalla. Tutut rock- ja heviklassikot saavat uudet sovitukset digiharmonikan mahdollistaessa loopperin sekä muun muassa rumpujen käytön, ja lisämausteen kaksikon esiintymiseen tuo myös Netan oma laulu.

Ajatus tästä yhteisestä kiertueesta syntyi, kun Netta Skog vieraili vuoden 2019 aikana useammallakin Timon keikalla. Yhteinen kiertue aloitettiin maaliskuussa 2020, ja se jatkuu vuoden 2020 loppuun saakka.

Kaksikko saapuu Vaasan WS Arenalle 7. marraskuuta Timo Kotipelto & Netta Skog – Acoustic Harmonies -nimisen kiertueen merkeissä. Facebook-tapahtuman keikalle löydät täältä:

https://www.facebook.com/events/697172487737510/

Liput keikalle löydät puolestaan täältä:

https://www.netticket.fi/timo-kotipelto-netta-skog