Sturm und Drang -muusikot akustiselle kiertueelle keväällä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 20.3.2019

Vuonna 2007 julkaistu debyyttialbumi ”Learning to Rock” nosti Sturm und Drang -yhtyeen ennätysnopeasti hevibuumia elävän Suomen suosituimpien bändien joukkoon. Vasta 15-vuotiaiden vaasalaispoikien bändi ehti uransa aikana julkaista kolme pitkäsoittoa, levyttää useita hittejä ja heittää satoja keikkoja Suomen lisäksi myös muualla Euroopassa ja Japanissa.

Tänä keväänä Sturmiksen alkuperäisjäsenet André Linman (laulu, kitara) ja Jeppe Welroos (koskettimet) yhdistävät voimansa vuosien tauon jälkeen. AN EVENING WITH STURM UND DRANG featuring André Linman & Jeppe Welroos -konserteissa kuullaan duosovituksia bändin kaikilta kolmelta levyltä. Klassikoiden, kuten ”Indian”, ”Rising Son” ja ”Million Nights” lisäksi ohjelmistossa on harvinaisempia biisejä, kuten ”Sinner”, ”Heaven Is Not Here” ja ”River Runs Dry”.

Huhtikuussa alkavalla ja seitsemän kaupunkia kattavalla kiertueella André ja Jeppe esittävät Sturmis-materiaalia yhdessä ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Joitakin kappaleita ei ole koskaan aiemmin kuultu livenä. Kyseessä on ainutlaatuinen once in a lifetime -kiertue, joka ei tule toistumaan!

Ennakkolippujen myynti alkaa tällä viikolla ja siitä kerrotaan tarkemmin osoitteessa www.facebook.com/andrelinmanofficial. Osa kiertueen keikoista on ikärajattomia.

AN EVENING WITH STURM UND DRANG featuring André Linman & Jeppe Welroos
24.4. Draamasali, Vaasa klo 18.00
3.5. Ylioppilasteatteri, Turku klo 19.00
10.5. Kulttuuritalo Laikku, Tampere klo 19.00
16.5. On the Rocks, Helsinki (K-18) klo 21.00
17.5. Osmo’s Cosmos, Imatra (K-18) klo 00.00
18.5. Kulttuuritalo Dux, Kristiinankaupunki klo 19.00
24.5. Tuba Food & Lounge, Oulu (K-18) klo 21.30