Sturm Und Drangin laulajan André Linmanin luotsaamalta One Desirelta uusi kappale kuunneltavissa

One Desire on vuonna 2012 perustettu modernia melodista rockia soittava yhtye, joka sai alkunsa rumpali Ossi Sivulan ryhtyessä keräämään muusikoita ja ystäviä uuteen projektiinsa. Vuosien kuluessa projektin jäsenet vaihtuivat ja uusia biisejä hiottiin. Vuonna 2014 tekeminen sai uuden sysäyksen, kun tuottaja Jimmy Westerlund (mm. Negative, Jonne Aaron, Sturm und Drang, Pitbull, Joel Madden) lähti projektiin tuottajaksi. Jimmyn kautta yhtyeeseen päätyi lopulta myös huippusuosiota Suomessa ja maailmalla nauttineesta Sturm Und Drangista tuttu laulaja André Linman. Yhtye julkaisi hiljattain musiikkivideon uudesta singlestään nimeltä ”Hurt” ja nyt albumilta tarjoillaan kuunneltavaksi kappale nimeltä ”Whenever I’m Dreaming”. Voit kuunnella biisin tästä:

Andrén tehtyä muutaman kappaleen bändin kanssa, alkoi kokoonpanon tyyli vähitellen muotoutua. Vuonna 2016 Ossi ja André pyysivät Jimmyä liittymään bändiin ja tällä kokoonpanolla syntyi One Desiren debyyttialbumi. Pian albumin nauhoitusten jälkeen porukkaan liittyi vielä basisti Jonas Kuhlberg (Paul Di´Anno, Cain´s Offering, MyGrain), jonka ansiosta yhtyeen lopullinen kokoonpano varmistui.

Yhtyeen nimeä kantava debyyttipitkäsoitto saadaan kauppoihin 24. maaliskuuta maailmanlaajuisesti. Ensimmäiseksi singleksi on valikoitunut kappale nimeltään ”Hurt”, joka on nyt kuultavissa musiikkipalveluissa ja katsottavissa musiikkivideon muodossa.

ONE DESIRE on:
Jimmy Westerlund (Kitara)
André Linman (Laulu)
Ossi Sivula (Rummut)
Jonas Kuhlberg (Basso)

Kappalelista:
1. Hurt
2. Apologize
3. Love Injection
4. Turn Back Time
5. Falling Apart
6. Straight Through The Heart
7. Whenever I’m Dreaming
8. Do You Believe
9. Buried Alive
10. This Is Where The Heartbreak Begins

Facebook:
https://www.facebook.com/OneDesireBand

Kotisivut:
http://www.onedesire.net/

Kommentoi julkaisua