Subliminal Mode julkaisee ”Losing You” debyyttisinglen

Kirjoittanut Juhani Mistola - 15.6.2021
Tragedian kokenut muusikko, mm. Damn Seagulls -yhtyeessä vaikuttanut kosketinsoittaja Jani Liuhanen julkaisee Subliminal Mode -nimen alla uuden singlen ”Losing You”.  Liuhanen kertoo koskettavan kappaleen synnystä seuraavaa:
”Olin todella surullisessa tilassa ja aloin soittelemaan yhtä vanhaa idean pätkää uruilla, mikä on ollut aina se niin sanottu vakio bändi-instrumenttini. Soittelin tietämättäni tämän tulevan biisin säkeistön sointuja ja satuin vaihtamaan pianosoundiin. Siitä tulikin inspiraation ryöppynä koko biisi yhdellä kerralla kaikkine osineen päähäni! Ihan tärisin kiireessä äänittää se muistiin ja tiesin yhtäkkiä täysin mihin se on tarkoitettu ja mistä se kertoisi! Se oli hieno kokemus ja lähdin heti pyytämään soittajia mukaan ystäväpiiristäni. Homma oli kasassa, kun laulaja teki sanoitukset ja päätin, että tää tehdään studiossa vaikka se olis viimeinen tekoni. Äänitykset sujuivat rennosti parilla otolla ja lopputulokseen olen tyytyväinen. Siinä kuuluu bändisoitto, poprock soul-elementteineen, sopiva haikeus ja kertsissä annetaan toivoa duurissa. Tästä tuli luonteva aito tulkinta, ja voin olla ylpeä Subliminal Moden ensijulkaisusta. Koen olevani etuoikeutettu, kun ympärilläni on hienoja bändikavereita, jotka kriisinkin keskellä eivät jätä yksin vaan vaistomaisesti hakeutuvat kuin laumaeläimet yhteen tukemaan ja auttamaan, Olen siitä äärimmäisen otettu ja kiitollinen!
Biisi on omistettu poikani muistolle, mutta toivon, että se ei takertuisi liikaa aiheyhteyteen, vaan olisi muillekin yhtä terapeuttinen ja toiveikkuutta antava biisi. Se on siis oikeastaan omistettu kaikille meille,jotka elämässään joutuvat joskus luopumaan rakkaasta tai läheisestä. Toivon että se jää soimaan sinunkin soittolistoille, siinä on muutamassa minuutissa kiteytetty tunnetilaa ja noh mitäpä siitä enempiä jaaritella, semmoinen siitä tuli! Ehkä seuraavaksi joku hilpeä poppibiisi, katsotaan miten elämä johdattelee”.
Subliminal Mode : Losing You
Jani Liuhanen – koskettimet
Pia Nord – laulu
Keijo Saviluoto – basso
Ari Halla-Aho – rummut
Sampsa Hänninen – kitara
Aki Päivärinne – saksofoni
Martti Vesala – trumpetti
Lyriikkavideo Youtubessa:

Luetuimmat

Uusimmat