Suicidal Tendencies julkisti uudeksi rumpalikseen Greyson Nekrutmanin

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.4.2023

Crossover-legenda Suicidal Tendencies on ilmoittanut uusimmasta lisäyksestä miehistöönsä. Bändi julkisti Greyson Nekrutmanin uudeksi rumpalikseen. Nekrutman astuu Brandon Pertzbornin tilalle.

Pertzborn kertoo lähdöstään:

”Viimeisen (lähes) kahden vuoden ajan olen ollut niin uskomattoman onnekas saadessani soittaa mahtavan Suicidal Tendenciesin kanssa. Musiikillisesti ja henkilökohtaisesti se on ollut elämäni parasta aikaa. Jokaisesta bändin/miehistön jäsenestä on tullut elinikäisiä ystäviäni, ja he kaikki ovat täyttäneet sydämeni ilolla viimeiset pari vuotta.

Olen oppinut niin paljon ST:ssä ollessani – ihmisenä ja muusikkona. En voi sanoa tarpeeksi hyvää jokaisesta tiimiläisestä – kyseessä on todellinen perhe. Muusikkona olen kokenut korvaamatonta kasvua. Et voi olla Mike Muirin bändissä ilman, että sinua pusketaan muusikkona, ja että tulet paremmaksi kuin olit ennen.

Elämässä tulee aika, jolloin on tehtävä päätöksiä – vaikeita päätöksiä – eivätkä ne koskaan perustu vain yhteen tekijään, vaan moniin tekijöihin: missä olet elämässäsi, missä olet ollut, minne haluat mennä, mikä on parasta sinulle sillä hetkellä, miltä ajattelet tulevaisuuden näyttävän, ja niin moniin muihin henkilökohtaisiin tekijöihin. Ja tämän vuoksi olen tehnyt vaikean päätöksen jättää Suicidal Tendenciesin.

Voitte olla varmoja, että bändi tulee edelleen toimimaan täysillä. Greyson Nekrutman on todellinen hirviörumpali, ja hän tulee hoitamaan homman kotiin ST:n kanssa. Heillä kaikilla on täysi rakkauteni ja tukeni.

Mitä minuun tulee, minulla on pian lisää uutisia! En aio todellakaan lopettaa rumpujen soittamista . En voi kiittää kaikkia Suicidal Tendenciesin mukana olleita tarpeeksi kaikesta. Mikä kunnia se on ollut. Tulen aina muistelemaan tätä aikaa hymyillen.”

Luetuimmat

Uusimmat