Suicide Silence klubikeikalle Nosturiin elokuussa

Suicide Silence 2014Yhdysvaltalainen deathcore-bändi Suicide Silence saapuu loppukesästä ensimmäiselle headliner-klubikeikalleen Suomeen. Nosturissa keskiviikkona 5. elokuuta toteutuvan konsertin liput tulevat myyntiin Tiketissä torstaina 7. toukokuuta.

Death-metallia ja metalcorea yhdistelevä Suicide Silence on Kaliforniassa vuonna 2002 perustettu yhtye. Vertauksia Panterasta Meshuggahiin ja Bring Me The Horizoniin kerännyt kokoonpano on tullut suomalaisyleisölle tutuksi vierailuistaan Tuskassa ja Nummirockissa.

Vuonna 2012 Suicide Silencea kohtasi synkkä tragedia, kun bändin vokalisti Mitch Lucker menehtyi moottoripyöräonnettomuudessa vain 28-vuotiaana. Yhtye päätti kuitenkin jatkaa toimintaansa kiinnittämällä uudeksi laulajaksi All Shall Perishistä tutun Eddie Hermidan. Suicide Silencen viimeisin ja samalla uuden vokalistin ensimmäinen albumi on vuonna 2014 ilmestynyt ”You Can’t Stop Me”, jota on sanottu yhtyeen uran raskaimmaksi ja samalla myös parhaaksi levyksi.

Nosturin-konserttiin ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue. Tapahtuman järjestelyissä ovat mukana Kaaoszine ja Inferno.

LIPUT:
Myyntiin to 7.5.2015 klo 9.00
– ennakkoon Tiketistä alk. 22 EUR
– ovelta 23 EUR
www.suicidesilence.net
www.facebook.com/suicidesilence
www.elmu.fi
www.fullsteam.fi

Kommentoi julkaisua