Suicide Silencen laulaja Eddie Hermidan osuudet poistetaan ”Devil May Cry 5” -pelistä: korvaajaksi entinen Volumes-vokalisti Michael Barr

Suicide Silence

Uutisoimme sivustollamme syyskuussa, että yhdysvaltalaisen deathcore-yhtye Suicide Silencen solisti Eddie Hermidan lauluraidat tullaan poistamaan Capcomin uudesta ”Devil May Cry 5” -pelistä. Syyksi Hermidan osuuksien poistoon bändin pelissä kuultavasta ”Subhuman”-kappaleesta on ilmoitettu mieheen kohdistuneet syytökset seksuaalisesta häirinnästä.

Yhdysvaltalaisen djent-yhtye Volumesin entinen solisti Michael Barr on nyt värvätty nauhoittamaan kappaleeseen lauluraidat Hermidan tilalle. Capcom kertoo asiasta seuraavaa:

”Julkaisimme aiemmin tänä vuonna Danten [pelin päähahmo] taisteluteeman ”Subhuman” uudesta ”Devil May Cry 5” -pelistä, jonka esittävät säveltäjä Cody Matthew Johnson yhdessä Suicide Silencen kanssa. Pian kappaleen esittelemisen jälkeen tietoomme tulivat syytökset kappaleen pääsolisti Eddie Hermidaa kohtaan.

Vaikka kappale oli sävelletty ja nauhoitettu jo kauan ennen syytösten pintaan nousemista, haluamme silti varmistaa parhaamme mukaan, että pelaamiskokemuksenne eivät tahriinnu. Siitä syystä tuotanto-, nauhoitus- ja miksaustiimimme ovat tehneet kovasti töitä saadakaseen uuden lauluraidan Michael Barrilta.

On syytä todeta, että Suicide Silencen jäsenten, kuin myös lauluntekijöiden Cody Matthew Johnsonin ja Mark Heylmunin rankka työ säilyy koskemattomana, sillä he eivät liity tapaukseen. Kun tulette kuulemaan kappaleen promomateriaalissa ja pelissä itsessään, voitte odottaa kaikkien soittosuoritusten olevan yhä samoja. Pelin tekijätietoja on myös päivitetty heijastamaan uutta nauhoitusta. Toivomme, että jatkatte edelleen uuden pelin odottamista, joka julkaistaan maaliskuun 8. päivä vuonna 2019 Xbox Onelle, Play Station 4:lle ja PC:lle.”

 

Kommentoi julkaisua