Sulferdust julkaisi uuden singlen ”Never”

Kirjoittanut Niko Kuusela - 19.3.2023

Eteläkarjalainen rock-yhtye Sulferdust julkaisi torstaina ensimmäisen singlen ”Storydriven”-nimiseltä debyyttialbumiltaan. Periksiantamattomuudesta kertova ”Never” on täynnä nostattavaa energiaa ja murskariffittelyä tarttuvaa kertosäettä unohtamatta. Biisi löytyy kaikista suoratoistopalveluista ja YouTubesta.

Singlestä julkaistiin tietenkin myös video, jota bändi kuvasi alkuvuodesta Lappeenrannan nyt jo suljetussa legendaarisessa leffateatterissa, Kino-Aulassa. ”Kino-Aulassa on tilana kokonaan omanlaisensa tunnelma ja oli hienoa päästä hyödyntämään sitä musavideossa. Sieltähän saatiin kuvattua ihan ehta ja kursailematon soittovideo!” kertoo Sulferdustin laulaja-kitaristi Juho Peltonen.

Debyyttialbumin tekeminen on ollut yhtyeelle pitkä ja monivaiheinen projekti ja vienyt lopulta aikaa enemmän kuin alun perin oli suunniteltu. Siksi bändiläiset ovatkin innoissaan saadessaan levyn materiaalia vihdoinkin ihmisten kuultaville. Uusi albumi esittelee aikaisempiin julkaisuihin verrattuna raskaamman ja suoraviivaisemman yhtyeen, jonka musiikissa melodisuus nousee vielä entistäkin enemmän keskiöön riffittelyä unohtamatta. Levyn raskaasta ja suoraviivaisesta saundista vastaakin kotimaisen raskaan rockin mestari Miitri Aaltonen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Tarkoituksena oli alun perinkin lähteä tekemään albumista hyvää kokonaisuutta, ja siinä olemme mielestäni onnistuneet hyvin. Aikaisemmat julkaisumme ovat olleet pääasiassa sinkkuja, joten täyspitkän albumin valmiiksi saaminen tuntuu tässä kohtaa erittäin palkitsevalta.”

Albumin julkaisun tiimoilta on suunnitteilla myös toinen video levyn toiselle sinkkulohkaisulle, ja jos asiat menevät suunnitelmien mukaan, aloitetaan kuvaukset vielä kuluvan kevään aikana.

Vuonna 2023 bändi tullaan näkemään myös livekeikoilla, joita jäsenet ovatkin jo kovasti odottaneet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat