Sulferdust soittaa stream-keikan kuun lopussa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 16.5.2021
(c) Nestori Lönngren

Kokonaan etelä-karjalaistunut Sulferdust elää työntäyteistä, mutta varsin mielenkiintoista kevättä. Kuten myös edellisenä keväänä tähän aikaan, yhtye puuhastelee toukokuun lopussa järjestettävän live stream –keikkansa parissa.

“Keikkapaikan puitteet on tällä kertaa kokonaan itse suunniteltu ja toteutettu. Vaikka vielä on paljon tekemistä, paikka näyttää tässä kohtaa jo varsin lupaavalta”, visioi bändin kitaristi Pekka Marttinen.

Viime syksynä tapahtui myös yhtyeen historian ensimmäinen miehistönvaihdos, kun bändin alkuperäinen basisti Jarno Huhtanen joutui jättämään yhtyeen opiskelu- ja työkiireiden vuoksi. Onneksi tilalle saatiin jo melko nopeallakin varoitusajalla Juha-Pekan ja Pekan toisessa bändiprojektissa vaikuttanut bassottelija, Jere-Pekka Simonen.

“Jere on ollut mukana jo muutamalla aikaisemmalla keikkareissulla matkaamassa halki Suomen, joten kemiat on jo aikaa sitten todettu toimiviksi”, vakuuttaa Pekka.

Seuraavaksi bändi keskittyy siis tulevaan live stream -keikkaansa, jota toteuttamaan saatiin jälleen jo viime keväältä tuttu raudanluja tiimi. Pari perinteistä live-keikkaakin on tulevalle kesälle jo tulilla. Myös kauan valmistellun debyyttilevyn teko polkaistaan toukokuun keikan jälkeen kunnolla käyntiin.

 

Luetuimmat

Uusimmat