Sumerian Records julkaisee Florence And The Machine tribuutin

Sumerian Ceremonials: Florence & The SphinxSumerian Records julkaisee Florence And The Machine tribuuttialbumin nimeltään ”Sumerian Ceremonials: Florence + The Sphinx” toukokuun 13. päivä. Levyllä kuullaan mm. Peripheryn, Stick To Your Gunsin sekä Born Of Osiriksen versioita Florence And The Machine kappaleista. Lue lisää nähdäksesi levyn biisilistan sekä kuullaksesi kolme kappaletta albumilta.

01. Periphery – Only If For A Night
02. Stick To Your Guns – Dog Days Are Over
03. Ben Bruce (Asking Alexandria) – Shake It Out
04. Darkest Hour – Spectrum
05. Miss Fortune – No Light, No Light
06. Fever Dreamer – Leave My Body
07. Born of Osiris – Seven Devils
08. Come The Dawn – What The Water Gave Me
09. Upon A Burning Body – Lover To Lover
10. Mike Semesky (Intervals) – Hearlines
11. Dead Letter Circus – Remain Nameless
12. City In The Sea – All This And Heaven Too