Sunrise Avenue -laulaja Samu Haberilta oma punaviini

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 1.12.2020
Kuva: Heikki Salonen

Jättimenestyneen elämäkertansa julkaisseen muusikko Samu Haberin nimikkoviini tulee myyntiin tänään. Forever Yours -nimeä kantava punaviini on kotoisin Espanjasta, missä Haber vietti nuoruutensa villit vuodet.

Olen pitkään haaveillut omasta viinistä ja puhunut siitä ääneenkin. Lopulta keväällä ystäväni Tomi Björck soitti ja sanoi, että tehdään nyt se viini tai se jää ikuiseksi haaveeksi. Prosessi oli enemmän kuin mielenkiintoinen, ja pääsin tutustumaan itselleni aivan uuteen maailmaan, kertoo Haber.

Haberin tuoreen kirjan ja läpimurtohitin mukaan nimetty viini tulee tänään myyntiin Suomessa ja Keski-Euroopassa. Suomessa viinin maahantuojana toimii Soil Wine Goup ja se on saatavissa Alkon tilausvalikoimasta 19,85 euron hintaan. Lisäksi viini tulee myyntiin Tomi ja Minka Björckin Lily Lee- ja Boon Nam -ravintoloihin.

Täyteläinen, tasapainoinen ja pehmeä Forever Yours Cabernet Sauvignon Tempranillo sopii hyvin tuhdimpien liha- ja pastaruokien seuraksi sekä seurusteluviiniksi runsaampien punaviinien ystäville.

”Parhaimmillaan viini on tietenkin kynttilän tai takkatulen loimutessa, hyvän ruoan, kirjan tai musiikin kanssa nautittuna”, kertoo Haber.

Lue lisää: www.samuhaber.com