Suomalais-ruotsalainen Nibiru Ordeal julkaisi musiikkivideon tulevalta debyyttialbumiltaan

Suomalais-ruotsalainen power metal -bändi julkaisee 15. päivä marraskuuta debyyttialbuminsa ”Solar Eclipse” Inverse Recordsin kautta. Bändin musiikilla on vahvat juuret Helloweenin ja Stratovariuksen kaltaisten power metal -legendojen kulta-aikojen tuotannossa, joskin soppaan on usein lisätty vivahteita muista metallin alagenreistä. Bändi kommentoi:

”Vuosia kestäneen treenaus-, sävellys-, nauhoitus- ja miksausurakan jälkeen olemme vihdoin valmiita julkaisemaan ensimmäisen kokopitkän albumimme! Äänite tottelee nimeä ’Solar Eclipse’, ja se rakentuu kahdestatoista vuosien 2006 ja 2015 välillä säveltämästämme kappaleesta. ’Solar Eclipse’ on 80-minuuttinen albumin järkäle, jossa yhdistyvät progeilu ja mutkikkaampi tunnelmointi sekä klassinen power metal – korkealentoisia laulusuorituksia, tilutuksia ja tuplabasarin tykityksiä säästelemättä. Levyn väsääminen oli äärimmäisen pitkä ja väsyttävä prosessi, ja olemme hyvin tyytyväisiä voidessamme vihdoin näyttää kaikille, mitä olemme puuhastelleet kaiken tämän ajan.

Alkupalaksi meillä on esittää uudenkarhea single ”Demons & Angels”, joka julkaistaan musavideon kera! Videon kuvasi ja leikkasi hyvä ystävämme Jere Kortelainen. Kappale käsittelee valtamedian lietsomaa ihmisten kahtiajakoa ja tarjoaa järjen ääntä modernin maailman hupatuksien keskellä. Toivomme, että diggailet musiikista yhtä paljon kuin me – menihän tässä saatana aikaa, mutta nyt voi juhlistaa!”

Kommentoi julkaisua