Suomalais-saksalainen Dark Ride Brothers julkaisi kasarihenkisen rockjyrän

Kirjoittanut Niko Kuusela - 15.3.2020

Tarttuva kertosäe, rouheat kitarat ja tutun ilmava DRB-soundi. Näistä aineksista on keitetty kasaan Dark Ride Brothersin uusi sinkku “Caught In Your Game”Bon Jovin ja Sunrise Avenuen hengessä rokkaava kasarifiilistely, joka on kerännyt kuukaudessa yli 20 000 streamausta!

– Tällä kertaa halusimme näyttää, että saamme myös rockimman biisin toimimaan, ja pöytälaatikosta löytynyt “Caught In Your Game” oli uudistuneelle kokoonpanollemme täydellinen biisi, sanoo biisin kirjoittanut Vesa Winberg.

Uutta kokoonpanossa on Henri Variksen basistina korvannut Jari Hulkkonen, joka on tuonut jo alkumetreillään bändiin osaamista ja musikaalisuutta. Lisäksi hänen soundinsa saa uudet biisit rullaamaan todella hyvin.

“Caught In Your Game” päätyi studiobiisien joukkoon viimeisenä biisinä, eikä sitä alun perin ollut tarkoitus edes äänittää. DRB:n toinen perustajajäsen Sven Langbein bongasi biisin Vesan soittaessa sitä akustisella kitaralla treenien päätteeksi.

– Kuulin Vesan hyräilevän tarttuvaa melodiaa ja kysyin, että mikä tuo biisi on ja että tuo pitäisi ehdottomasti äänittää, Sven muistelee.

Biisi on yksi kolmesta äänitetystä, ja kaksi muuta biisiä julkaistaan kevään aikana. Tuottajana toimi tuttuun tapaan Teemu Aalto.

– Työskentely Teemun kanssa on käynyt kerta kerralta helpommaksi, ja tällä kertaa sessio oli todella iisi, rumpali Joni Takalo kuvailee.

Äänityksissä mentiin tällä kertaa “takaperin puuhun”, sillä urakka aloitettiin akustisista kitaroista ja rummut äänitettiin poikkeuksellisesti viimeisenä. “Caught In Your Game” on myös ensimmäinen DRB-biisi, jolla kuullaan koskettimia isommassa roolissa.

– Emme halua rajata musiikkiamme aitojen sisään, vaan pitää kaikki ovet vaikutteille auki. Minusta tässä nyt todella onnistuimme, Vesa sanoo.

Luetuimmat

Uusimmat