Reckless Love - Tuska 2022.

Suomalaisen Hard Rockin sanansaattaja Reckless Love ainutlaatuiseen yhteistyöhön – tarjoaa digitaalisia fanituotteita yhtenä ensimmäisistä bändeistä Suomessa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.8.2022

Kansainvälisesti Suomen tunnetuimpiin bändeihin kuuluva Reckless Love on tullut yli kaksikymmentä vuotta kestäneen uransa aikana tunnetuksi häpeilemättömän rohkeasta ja energisestä asenteestaan niin musiikkiaan kuin lavaesiintymistään kohtaan.

Pelkäämätön ja intohimoinen ote on nostanut bändin suosionsa huipulle Suomen lisäksi myös ulkomailla. Yhtye on hätyytellyt virallisten albumilistojen kärkisijoja niin Suomessa kuin Britanniassakin, ja on vuonna 2010 julkaistun debyyttialbuminsa jälkeen ehtinyt kiertää lavoja Euroopan lisäksi Japanissa, Australiassa ja Yhdysvalloissa.

Nyt Reckless Love suuntaa samalla pelkäämättömällä otteella myös täysin uuden aluevaltauksen pariin. Kuopiolaislähtöisestä bändistä tulee yksi Suomen ensimmäisistä yhtyeistä, joka tarjoaa faneilleen digitaalisia fanituotteita.

Digitaalisten esineiden (NFT) kautta Reckless Love pystyy tarjoamaan faneilleen entistä inklusiivisemman tavan olla vuorovaikutuksessa bändin kanssa. NFT-markkina tarjoaa yhtyeelle mahdollisuuden luoda yhdessä faniyhteisönsä kanssa uniikkeja esineitä, joita ihmiset voivat helposti säilyttää, keräillä, vaihtaa tai myydä toisilleen.

NFT on ala, joka on viime aikoina ollut maailmalla paljon pinnalla, ja olemme kiinnostuneita tutustumaan sen tarjoamiin mahdollisuuksiin luotettavan ja asiantuntevan partnerin kanssa. Odotamme innolla uusia mahdollisuuksia tutustua faneihimme paremmin ja tarjota heille yhä laadukkaampia kokemuksia. He ovat se syy, miksi olemme menestyneet, ja haluamme taittaa matkaamme yhdessä heidän kanssaan myös jatkossa”, sanoo Reckless Loven manageri Jani Wilund.

Yhtye on uudessa aluevaltauksessaan valinnut kumppanikseen suomalaisen NordXE Oy:n, joka avaa digitaalisten esineiden kauppapaikkansa myöhemmin tänä vuonna. Yritys tarjoaa myyntipaikan lisäksi tukea ja konsultaatiota siinä, miten digitaalisten esineiden markkinoilla rakennetaan kestävästi uutta arvoa musiikintekijöille faneja unohtamatta.

NordXE:llä on vahva osaamistausta lohkoketjuteknologiassa. Sen pääomistaja Coinmotion Oy on lohkoketjua hyödyntävien kryptovaluuttojen kaupankäynnin uranuurtaja Suomessa ja kansainvälinen menestystarina.

NordXE haluaa palvella niitä yrityksiä ja yhteisöjä, jotka toimivat urheilun, viihteen, tapahtumien tai kuluttajabrändien parissa ja joita kiinnostavat NFT:n synnyttämät uudet mahdollisuudet.

NFT yhdistää artistit faneihin luomalla heidän välilleen aitoa vuorovaikutusta. Se avaa oven yhteisölle, jossa molemminpuolinen välittäminen ja jaetut kokemukset rakentavat keskinäistä luottamusta. Tämä on digitulevaisuuden perusta: vuorovaikutuksen, luottamuksen ja yhdessä tekemisen yhdistelmä”, toteaa NordXE:n toimitusjohtaja Juhana Harju.

Reckless Love ja NordXE ovat sitoutuneet kasvattamaan suomalaista digitaalisten esineiden markkinaa yhteisvoimin.