Suomalaisyhtye Park 7 kiinnitettiin amerikkaiselle levy-yhtiölle

Kirjoittanut Niko Kuusela - 4.9.2020

Suomalainen kristillinen poprock -yhtye Park 7 on tehnyt levytyssopimuksen amerikkalaisen Burtonwood Recordsin kanssa. Burtonwood Records on osa Nashville Label Groupia, jonka jakelijana toimii Capitol CMG / Universal Music Group.

Nashville Label Groupin artistit ovat saaneet useita Billboard -listasijoituksia ja menestyneimmät levy-yhtiön artistit ovat myyneet satoja tuhansia albumeita.

”Tapasimme Nashville Label Groupin johtajan Joseph Rojasin 2019 festareilla Saksassa. Oli upeaa tavata mies, joka on bändinsä Seventh Day Slumberin kanssa myynyt puoli miljoona albumia ja saavuttanut Billboard-listojen kärkisijoja. Olimme tänä vuonna yhteydessä Rojasin kanssa, ja päädyimme solmimaan levytyssopimuksen Park 7:n ja Burtonwood Recordsin kanssa. Olen todella otettu ja innoissani uudesta levytyssopimuksesta”, Park 7 -yhtyeen Miika Lamminmäki kertoo.

Suomen suurimmaksi kristillisen poprockin vientituotteeksi kasvanut Park 7 on julkaissut kolme albumia ja tehnyt satoja keikkoja seitsemässä eri maassa. Park 7 avasi konsertillaan vuoden 2019 Soulfestin päälavan Yhdysvalloissa.

Luetuimmat

Uusimmat