Suomen kevyintä heviä soittava VVVSV PVLVV julkaisi uuden ”mun <3 soi" -singlen

Kirjoittanut Niko Kuusela - 4.6.2023

Vaasa palaan uusi jalan alle menevä, riipivän kaihoisa ”mun <3 soi” yhdistelee modernia rokkia, räppiä ja sykettä nostattavaa edm-poljentoa.

Arjen toisteisuus on säälimätöntä. Oravanpyörä hioo kaiken särmän sun persoonasta eikä päivät erotu toisistaan. Autopilotti päälle ja sit nukkuun, herätys, töihin, ruokaa, suihku, nukkuun, herätys, töihin, ruokaa, suihku, nukk-
Samaan aikaan kaikkien muiden elämä on niin tapahtumarikasta ja upeeta – ainakin somen perusteella.

Vaasa palaan laulaja-biisintekijä Joni Salomaa kertoo ”mun <3 soi” -singlestä:
”Biisin teksti on tosi henkilökohtaista kipuilua itsensä kadottamisesta arjen harmaaseen massaan. Tämä on aika monisyinen aihe, koska toisaalta arjen rutiinit tuovat turvaa ja vakautta mutta sitten samalla on helppoa sysätä omat tarpeet ja unelmat sivuun sen arjen sujuvoittamiseksi. Tämä biisi on siis ennen kaikkea muistutus siitä, miten tärkeätä on löytää se oma juttu, joka saa sydämen soimaan ja sielun värähtelemään. On se sitten lenkkeily, musisointi, maalaminen, lukeminen tai mitä tahansa. Minä toivon, että tämä biisi inspiroi just sinua ottamaan irtioton arjesta ja antamaan aikaa sydämellesi.”

Vaasa palaa jatkaa etenemistä isolla vaihteella: bändi rundaa kevään aikana muun muassa One Morning Leftin ja Saran kanssa, valmistautuu kesän festarivetoihin ja on alkanut työstää debyyttipitkäsoittoaan.

Luetuimmat

Uusimmat