Suomen omaehtoisin ja persoonallisin pieni suuri metallifestivaali Dark River Festival julkisti lisää ohjelmistoa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.1.2023

Juuri sopivan kokoinen, Suomen omaehtoisin ja persoonallisin pieni suuri metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa 10.-12. elokuuta. Jälleen kerran on selvää, että Kotkassa juhlitaan kesän yleisöystävällisimmät metallifestarit!

Tällä kertaa esiintyjälistaan lisätään tapahtuman kuin tapahtuman parhaat tanssit takaava Turmion Kätilöt, pelimetallin yksinvaltias Machinae Supremacy, shokeeraava industrial metal -kopla Fear Of Domination, melodisen metallin perinteitä suomalaiseen sielunmaisemaan yhdistävä Psychework ja moderni metalcore-purkaus Balance Breach. Loput esiintyjistä, muun muassa kaksi tapahtuman pääesiintyjää, julkistetaan vielä alkuvuoden aikana.

Kaikki normaalihintaiset lipputyypit lasketaan myyntiin tänään klo 9.00. Liput myy Tiketti. Early Bird- ja Winter Ticket -liput myivät vuodenvaihteessa loppuun ennätysajassa, joten älä nuku onnesi ohi! Varmistaaksemme kodikkaan ja intiimin tunnelman on tapahtumaan myynnissä tarkkaan rajattu määrä pääsylippuja. Lopullinen esiintyjälista tulee olemaan erinomainen! Osta lippu: https://darkriverfestival.com/liput/

DARK RIVER FESTIVAL 2023:

torstai (varmistetut esiintyjät):

Psychework
Balance Breach

perjantai (varmistetut esiintyjät):

Stam1na
Turmion Kätilöt
I Am The Night
Fear Of Domination
Vorna

lauantai (varmistetut esiintyjät):

Be’lakor (AU)
Machinae Supremacy (SE)
Shade Empire
Verikalpa
Demonic Death Judge

Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia. Tapahtuma jatkaa kehitystään ja maltillista kasvuaan menettämättä kuitenkaan tippaakaan lämminhenkisyydestään.

86% kävijäkyselyyn vastanneista suosittelisi ”erittäin todennäköisesti” tapahtumaa ystäville tai tuttaville, ja 79% vastanneista uskoo ”aivan tai melko varmasti” tulevansa tapahtumaan myös seuraavana vuonna.

Dark River Festival kerää vuosi toisena jälkeen kiitosta lämpimästä tunnelmastaan, idyllisestä lokaatiostaan, mielenkiintoisesta esiintyjäkattauksestaan sekä yleisöystävällisistä puitteistaan. ”Rivereistä” on muodostunut vuosittainen traditio jo usealle tuhannelle metallimusiikin suurkuluttajalle!

Dark River Festivalin line-up on kasattu verta ja hikeä säästämättä, jotta me metallimusiikin suurkuluttajina voisimme tarjota parhaan mahdollisen kattauksen teille metallimusiikin suurkuluttajille. Dark River Festival on ennen kaikkea yhteisötapahtuma, ja meille on kunnia-asia palvella teitä niin hyvin kuin se vain on pikkufestarille olosuhteiden ja resurssien valossa mahdollista.

Tämän vuoden tapahtuma on K-18.