Superkokoonpano Intelligent Music Project feat. Ronnie Romero julkaisee uuden albumin maaliskuussa – ”I Know” -single ulkona tänään videon kera

Bulgarialaisen huippulääkärin ja liikemiehen, Milen Vrabevskin, säveltämien ja sanoittamien biisien ympärille syntynyt -superprojekti julkaisee uuden ”The Creation” -albuminsa 5. maaliskuuta. Tänään tuolta pehmeään hard rockiin erikoistuneelta kokoonpanolta kuullaan ensimmäinen ”I Know” -singlemaistiainen, joka on kirjoitettu yhtyeen vokalistina jo pitkään vaikuttaneen ja kannuksensa Ritchie Blackmore’s Rainbow -yhtyeessä hankkineen Ronnie Romeron tulkittavaksi. Voit kuunnella kappaleen alta.

I Know” -singlen videolla on mukana Romeron romanialainen näyttävä kihlattu Corina Minda. Nopeita autoja ja tiukkoja kurveja esittelevä rakkaudentäyteinen video on nyt katsottavissa tästä:

”Tämä biisi on suosikkini uudelta albumilta. Se on todellinen hard rock -biisi, jossa on mukana Rainbow-elementtejä. Kappale on hyvin positiivinen ja tuo hyvän fiiliksen”, Romero kertoo.

Milen Vrabevski on myös tuottanut nyt julkaistavan singlen.

”Sain inspiraation Romeron uskomattoma äänestä, ja biisi käsittelee pelon pakenemista sekä jatkuvaa epäröimistä. Jos nuo asiat saavat ylivallan, blokkaavat ne kaiken olemassa olevan. Maailman pahuuden voisi kuvitella olevan kuin hämähäkin verkko, jossa ei voi näyttää pelkoaan tai täristä, sillä jos teet niin, hämähäkki saa siitä tiedon ja tulee nielaisemaan sinut”, Milen maalailee.

Laulun viestinä on muistuttaa, miten olla hyödyksi ja jatkuvasti keksiä uusia tapoja tukea ystäviäsi. Elämän tavoitteet tekevät siitä merkityksellisen ja pitävät sinut hereillä.

Intelligent Music Projectin riveissä on nähty vuosien mittaan jäseniä aina Totosta Black Sabbathiin, ja tällä ”I Know” -singlellä on mukana Styx-rumpali Todd Sucherman.

”’I Know’ -singlen soittaminen oli todella hauskaa, sillä kyseessä on vähän heavy metal -tyyppinen biisi tuplabasareineen. Myös melodia on erittäin hieno”, Sucherman kuvailee.

Tulevalla ”The Creation” -levyllä ovat mukana Ronnie Romeron ja Suchermanin lisäksi Bobby Rondinelli (Rainbow, Black Sabbath), John Payne (ex-Asia), Carl Sentence (Nazareth) sekä Richard Grisman (River Hounds).

intelligent-music.com
www.facebook.com/IntelligentMusicProject

Kommentoi julkaisua