Superkokoonpano Moon Shot julkaisi ensimmäisen singlensä ”Big Bang”

Viime tammikuussa musiikkikentälle pudotettiin varsinainen järkäle, kun vuosikymmenten ajan satoja keikkoja ympäri maailmaa omilla tahoillaan soittaneet Ville Malja (Lapko), Jussi Ylikoski ja Mikko Hakila (Disco Ensemble) sekä Henkka Seppälä (Children of Bodom) ilmoittivat perustaneensa uuden yhtyeen nimeltä .

Ajatus uudesta rokkibändistä oli ehtinyt olla Ylikoskella ja Hakilalla vireillä jo tovin. Kun Ville Malja saatiin mukaan laulamaan ja Henkka Seppälä vapautui Bodomien riveistä basson varteen, Moon Shot oli syntynyt.

”Tuntuu uskomattomalta, kun palaan hetkeen 2018 talvella, jolloin pyörittelin ajatusta uudesta bändistä. Nyt se on totta. Matka tähän pisteeseen on ollut pitkä ja työntäyteinen. Kaikki on luotu tyhjästä pala palalta huolella rakentaen”, Ylikoski kertoo.

Moon Shot on ihme. Toinen mahdollisuus, joka vaan tapahtui. Bändin kesken soittajien välillä vallitsee syvä arvostus ja kaiken tekemisen keskiössä on musiikki. Alisteisena sille tulevat visuaalisuus, tarina ja muu positiivinen kohina. Vieläkin pitää aika ajoin nipistellä itseään, että voihan veljet, tää oikeesti tapahtuu. Että, huh huh, ku tulee hyvää musaa!!”, Malja jatkaa.

Tammikuisen julkitulon jälkeen yhtye on valmistellut kaikessa hiljaisuudessa tulevaa debyyttialbumiaan, joka julkaistaan ensi vuonna. Pelin avaa nimensä veroisesti ensimmäinen single ”Big Bang”, joka ilmestyi tänään.

”’Big Bang’ on kappale suurista asioista. Onnellisista ja joskus traagisistakin uusista aluista. Sekä titteliään että alkuiskujaan myöten sopivampaa syntymää tämä bändi ei olisi voinut saada. Myös debyyttialbumi on valmis, ja bändin taustajoukoiksi on valikoitunut alan globaaleista huippuammattilaisista koostuva jengi. Mieletön fiilis, mutta samalla vetää nöyräksi”, yhtye toteaa.

”Täysin uuden jutun tekeminen hyvässä jengissä inspiroi monella tasolla. En malta odottaa et pääsee vetää näitä biisejä livenä!”, Seppälä summaa.

Voit katsoa videon ”Big Bang” -kappaleesta tästä:

Kommentoi julkaisua