Superyhtye Oceanhoarse esittelee taitonsa ”Voluntary Bends” -EP:llä

15. marraskuuta 2019 julkaistu, Helsingissä kasatun metallibändi Oceanhoarsen” on bändin ensimmäinen virallisempi ja pidempi julkaisu. Kyseessä on perinteinen viiden kappaleen EP ja – hetkinen, onko sittenkään?!

Fyysiseen versioon on panostettu huomattavasti sitä ”perinteistä” enemmän. Levylehdykkä kääntyy näppärästi jopa pieneksi julisteeksi, ja toiselta puolelta löytyvät tarvittavat tiedot tuotannon suhteen, ja jopa sanoitukset ovat luettavissa kyseisestä tuotoksesta. On ilo huomata, että fyysisiinkin jullkaisuihin panostetaan näin paljon ottaen huomioon, että kyseessä on ”vain” EP-julkaisu. Ehkä tämä on pieni palvelus yhtyeeltä, joka on julkaissut aikaisemmin ainoastaan muutaman digi-sinkun ja valmistelee lähitulevaisuudessa julkaisevansa ehdan pitkäsoiton.

Levyn mielenkiintoisin ja varmasti huomiota herättävin seikka on sen sisältämä cover-veto Slipknotin”-kappaleesta. Ei ole kuitenkaan syytä huolestua millään tavalla, sillä kyseessä on todella mainio versiointi- ja bändi on todellakin antanut oman leimansa kappaleelle. Ainut haittapuoli coveroinnissa on, että se vie lähes liikaa huomiota yhtyeen omasta tuotannosta.

on yksi harvoista metallin jatkuvasti aktiivisista ”superryhmistä” Suomessa, ja se puskee jatkuvasti eteenpäin tuoden myös hieman jenkkimallin puurtamista kotomaan kamaralle. On järjestetty omaa festaria klinikoineen päivineen ja heitetty cover-keikkaa niin ikään salanimellä (The Four Hoarsemen).

Kitaristi Ben Varonin (ex-Amoral) luotsaama yhtye uskoo itseensä ja tarjoilee ”Voluntary Bends”-EP:ltä esimakua tulevasta. Pari vanhempaa biisiä (”Death Row Center”, ”Feed the Sirens”), loistelias cover-veto ”Duality” ja tuoreet ”Stitches” ja ”Maze of Death” todellakin esittelevät yhtyeen vahvuudet olla progressiivinen bändi, joka tekee ihan omanlaistaan metallimusiikkia.


Kappalelista:

1. Stitches
2. Death Row Center
3. Duality
4. Feed the Sirens
5. Maze of Death

Oceanhoarse Facebookissa

Kommentoi julkaisua