Jarkko Laakkonen (Kuva: Kynnet-yhtyeen Facebook)

Surullisia uutisia: Kynnet- ja Teksti-tv 666 -yhtyeissä vaikuttanut Jarkko Laakkonen on kuollut

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 30.3.2020
Jarkko Laakkonen (Kuva: Kynnet-yhtyeen Facebook)

Valitettavasti joudumme uutisoimaan muusikko Jarkko Laakkosen poismenosta. Laakkonen menehtyi sunnuntaina 29. maaliskuuta saatuaan torstaina 26. maaliskuuta äkillisen sairaskohtauksen. Laakkonen on tunnettu muun muassa Teksti-tv 666:n entisenä jäsenenä, ja viime aikoina hän on vaikuttanut Kynnet-yhtyeessä.

”Lähetämme paljon voimia ja lämpöä kaikille, erityisesti Jarkon läheisille. Ikävä on kova, rakkaus on ikuista. ’Ciaovillen Pormestari’, meidän Jake. Nähdään taas.” Kynnet kirjoittaa Facebookissa.

Laakkosen entiset yhtyetoverit Teksti-tv 666:ssa ovat myös julkaisseet surulliset uutiset omassa sosiaalisessa mediassaan.

”Suru on tällä hetkellä niin suuri, että on vaikea keksiä sanottavaa”, yhtye kirjoittaa ja jatkaa myöhemmin:

”Jake oli paljossa mukana, minkä johdosta Jakea jää kaipaamaan perheen lisäksi suuri joukko ystäviä ja kanssamuusikoita. Jake oli hyväsydäminen, avoin ja lojaali ystävä, joka välitti aidosti muiden hyvinvoinnista ja auttoi muita oma-aloitteisesti aina kun siihen oli tilaisuus. Jonninjoutavia ei Jaken kanssa jauhettu, vaan usein mentiin suoraan syvään päätyyn, halusi sitä itse tai ei. Mitään fuulaa tai opportunismia miehessä ei ollut senttiäkään.”

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Suosittelemme lukemaan kummankin yhtyeen julkaisemat muistokirjoitukset, joissa Laakkosen persoonaa ja uraa käydään läpi. Kaaoszine ottaa osaa syvään suruun.

Luetuimmat

Uusimmat