”Suunnitelmissa on julkaista uusi albumi ensi vuonna”: Videohaastattelussa Himos Metal Festivaliin saapuvan Within Temptationin Sharon den Adel

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 26.7.2022

Hollannin metalliviennin ylpeys Within Temptation julkaisi hiljattain ”Don’t Pray For Me” -kappaleen. Voit katsoa kappaleesta julkaistun videon tästä:

Kappale on saanut kipinän nykypäivän muutoksesta, jossa kulttuurit ja uskonnot sulautuvat toisiinsa samalla, kun suvaitsemattomuus ja epäoikeudenmukaisuus hallitsevat maailmaa.

’Don’t Pray For Me’ vastustaa omien uskomusten ja pelkojen pakottamista muille ja kannustaa hyväksymään jokaisen ihmisen oman matkan. Kappale muistuttaa siitä, että ihmisten uskomukset voivat olla liukuvia ja erilaisia”, kertoo laulaja Sharon Den Adel.

Uusi kappale on yhtyeen neljäs omakustanne single. Yhtye on viime aikoina ollut kiireinen tulevan albuminsa kirjoittamisen ja äänittämisen kanssa. Uutta albumia odotetaan julkaistavaksi ensi vuonna.

Within Temptation saapuu Suomeen yhdelle keikalle esiintyen 5.-6. päivä elokuuta järjestettävän Himos Metal Festivalin ensimmäisen päivän pääesiintyjänä. Kaaoszine tavoitti Zoomin välityksellä yhtyeen laulajan Sharon den Adelin ja keskusteli niin tuoreesta singlestä, tulevasta albumista kuin bändin Suomen-visiitistäkin. Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Ennakkoliput Himos Metal Festivaliin löytyvät puolestaan täältä.

Voit tilata Chaoszinen YouTube-kanavan tästä, ja Kaaoszinen oman suomenkielisen kanavan, johon metallilaulajiin keskittyvä videosarja tullaan julkaisemaan, puolestaan tästä. Tilaamalla kanavat tuet sivustomme toimintaa, eikä kanavan tilaaminen maksa mitään.