Suurielkeistä ja monipuolista Borknagaria: uusi kappale ”The Fire That Burns” kuunneltavissa

Norjalainen black metalia ja progressiivista metallia yhdistelevä on ilmoittanut julkaisevansa uuden studioalbuminsa ”True North” syksyllä. Albumi ilmestyy 27. syyskuuta Century Median kautta. Albumin on miksannut ja masteroinut legendaarinen ruotsalainen tuottaja Jens Bogren, joka tunnetaan työstään lukuisten metallialbumien parissa. Albumin kansikuvasta vastaavat jälleen Thor Erik Dullum sekä Marcelo Vasco Arts, jotka ovat tehneet yhtyeen kanssa ennenkin yhteistyötä.

Bändin tulevalta albumilta on nyt julkaistu ensimmäisenä singlenä biisi nimeltä ”The Fire That Burns”, jonka voit kuunnella tästä:

Bändin kitaristi Øystein G. Brun on kertonut tulevasta albumista seuraavaa:

”Matkamme on ollut myrskyisä, ja olemmekin todella innoissamme päästessämme vihdoinkin kertomaan uutisia tulevasta albumistamme. Olemme kuluttaneet lähes kaksi vuotta säveltässämme, nauhoittaessamme ja tuottaessamme ’True Northia’, ja olemmekin todella ylpeitä siitä, mitä olemme saaneet aikaan. Koko yhtyeen puolesta pystyn sanomaan, että olemme vieneet musiikilliset kokeilumme äärirajoilleen samalla, kun juuremme ovat kiinnittyneet entistä syvemmälle pohjoiseen maaperään. Tämä albumi on monipuolisin, vahvin ja suurielkeisin kaikista Borknagar-julkaisuista tähän päivään mennessä! Siitä ei ole epäilystäkään. Kansikuvan kohdalla olemme tehneet jälleen työtä Thor Erik Dullumin sekä Marcelo Vasco Artsin kanssa. Oli alusta asti selvää, että haluamme kannen olevan selkeä ja orgaaninen ja että se esittelee albumin kylmää ja pohjoista olemusta. Mikä olisikaan luonnollisempaa kuin oman pohjoisen ympäristömme käyttäminen? Olemme myös hyvin iloisia paljastaessamme, että olemme laajentaneet sopimustamme Century Media Recordsin kanssa. Suunta eteenpäin!”

Yhtyeen edellinen studioalbumi ”Winter Thrice” julkaistiin vuonna 2016.

Kommentoi julkaisua