Svart Records avaa levykaupan Helsinkiin – yhden illan pop up-puodissa on tarjolla myös artistihaastatteluja, levymusiikkia ja Lasten Hautausmaan akustinen keikka

Lasten HautausmaaTorstaina 25.2. Bar Loosessa järjestetään ensimmäinen. Tapahtuman ideana on avata Svart Recordsin levykauppa yhdeksi illaksi Helsingin keskustaan, ja levymyynnin lisäksi kuulostellaan näytteitä yhtiön tulevia julkaisuita sekä jututetaan sen artisteja.

Illan aikana haastateltavaksi saapuu tuoreen kiinnityksen Mikko Joensuun lisäksi K-X-P:n, Tähtiportin ja Oranssi Pazuzun jäsenistöä. Haastattelijoina toimivat Radio Helsingin legendaarinen toimittaja Njassa, rocklehti Rumban vastaava toimittaja Jukka Hätinen sekä Svart Recordsin tiedottaja Jukka Taskinen. Illan päättää Lasten Hautausmaa-yhtyeen historian ensimmäinen akustinen keikka. Haastatteluiden väleissä Svart DJ soittaa levy-yhtiön uutta ja tulevaa tuotantoa.

Svart Recodsin levykauppa aukeaa Bar Loosen ovien auetessa viideltä ja on avoinna tapahtuman päättymiseen saakka. Illan artistivieraiden haastattelut alkavat Oranssi Pazuzun Juhon kera ja jatkuvat Njassan isännöimän Tähtiportin Vilungin ja K-X-P:n Tomin yhteishaastattelun kautta rupattelutuokioon Mikko Joensuun kanssa. Tapahtuman kruunaa Lasten Hautausmaan akustinen esiintyminen 20.00.

Levykauppaan on mahdollista myös tilata levyjä Turun varastolta postikuluitta 24.2. iltapäivään saakka. Lisätietoja tilaamisesta saa osoitteesta kerttu (ät)svartrecords.com

25.2. Svart Lounge
Bar Loose, Annankatu 21, Helsinki
Vapaa pääsy
Live: Lasten Hautausmaa
Haastatteluissa: K-X-P, Tähtiportti, Mikko Joensuu ja Oranssi Pazuzu
Levykauppa auki 17.00 – 19.00

Aikataulu
17:00 ovet, Svart DJ´s, Svart Record Shop auki 17:00-21:00
17:30 Jukka Hätinen (Rumba) & Juho (Oranssi Pazuzu)
18:30 Njassa (Radio Helsinki) & Vilunki3000 (Tähtiportti) & Tomi Leppänen (K-X-P)
19:30 Jukka Taskinen (Svart Records) & Mikko Joensuu
20:00 Lasten Hautausmaa – akustisena (Live)

21:00 -> Bar Loose DJ´s

https://www.facebook.com/events/407975146060049/

https://www.facebook.com/lastenhautausmaa/
http://www.barloose.com/
http://www.svartrecords.com/
https://www.facebook.com/svartrecords/

Kommentoi julkaisua