Swallow The Sun julkaisi upean videon tuoreesta kappaleestaan

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 22.12.2018

Suomalainen melankolista doomia ja death metalia yhdistelevä Swallow The Sun on julkaissut uuden kappaleen ”Lumina Aurea”, joka yltää lähes neljäntoista minuutin kestoon. Kappaleella kuullaan myös Norjan ylpeys Einar Selvikia Wardrunasta sekä Marco I. Beneventoa The Foreshadowing –yhtyeestä. Kappaleesta on julkaistu myös upea video, voit katsoa lopputuloksen tästä:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Yhtyeen kappaleiden kirjoittaja Juha Raivio on kertonut biisistä seuraavaa:

”’Lumina Aurea’ on kappale, joka repi sydämeni palasiksi ja poltti sieluni mustaksi tuhkaksi. Siitä tuli eräänlainen hyvin syvä henkilökohtainen messu. Mutta minun täytyi kirjoittaa se, ei minulla ollut muuta vaihtoehtoa. ’Lumina Aurea’ kuljetti minut kuitenkin sellaiseen paikkaan ja viimeiselle rajalle, joka muistutti, kuinka rakkaus on aina lopulta suurempi voima kuin kuolema koskaan voi olla.”

Bändi julkaisee uuden albumin “When A Shadow Is Forced Into The Light” tammikuun 25. päivä Century Media Recordsin kautta.