Swallow The Sun julkaisi videon ”Don’t Fall Asleep (Horror, Pt. II)” tulevalta livealbumilta

Kirjoittanut Satu Haiko - 30.6.2021

Kotimainen melodista death metalia soittava Swallow The Sun julkaisi livevideon ”Don’t Fall Asleep (Horror, Pt. II)” . Video on ensimmäinen single 30. heinäkuuta ilmestyvältä, Century Median kautta julkaistavalta livealbumilta ”20 Years of Gloom, Beauty and Despair – Live in Helsinki”. Bändi kertoo videosta:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Tämä on ensimmäinen single tulevalta livealbumiltamme. Soitimme tuona iltana Helsingissä fanien äänestämän setin. ’Don’t Fall Asleep’ on vanha klassikko vuodelta 2007, joka julkaistiin jo aikoinaan singlenä albumilta ’Hope’. ”

Laulaja Mikko Kotamäki lisää vielä:

”Meidän oli tarkoitus toteuttaa juhlavuosikiertueemme Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Aloitimme Euroopan-kiertueemme Suomessa helmikuussa 2020 ja soitimme 10 keikkaa. Kaikki muu peruuntui kaksi viikkoa sen jälkeen. Onneksi kuvasimme ja äänitimme keikkamme Helsingissä, ja nyt kaikki voivat nähdä sen. Tuolloin emme tienneet, että tulisimme käyttämään materiaalia tällä tavoin.”

Katso video alta:

”20 Years Of Gloom, Beauty And Despair – Live in Helsinki” on saatavilla digitaalisena albumina, kahden CD:n + DVD:n digipakkinä sekä kolmen LP:n +DVD:n painoksena.

Voit tilata livealbumin ennakkoon täältä.