Sweden Rock Festival julkisti lähes koko ohjelman vuodelle 2021

Kirjoittanut Nikki Jääsalmi - 4.11.2020

Etelä-Ruotsissa Sölvesborgissa 9.-12. kesäkuuta pidettäväksi suunniteltu Sweden Rock Festival on julkistanut liudan lisää esiintyjiä jo varmistuneen Guns ’n’ Rosesin lisäksi. Neljä päivää kestävän festivaalin esiintyjäkaartiin osa on samoja nimiä kuin piti olla vuonna 2020, mutta uusiakin esiintyjiä on joukossa. Pääesiintyjien titteliä kantavat Guns ’n’ Rosesin lisäksi Volbeat ja In Flames. Muita odotettuja nimiä ovat muun muassa King Diamondin johtama Mercyful Fate, Megadeth, Social Distortion ja Devin Townshend. Suomen värejä festivaalilla edustavat Sonata Arctica ja Nightwish. Julkistetun 83 esiintyjän lisäksi myöhemmin ilmoitetaan vielä kuusi esiintyjää.

Sweden Rock Festival on tullut tunnetuksi bluesin ja raskaamman rockin suurena kokoontumisena yli kahdeksankymmenen esiintyjän voimin, ja perinteisesti loppuunmyyty festivaali on vuosittain kerännyt ihmisiä yli viidestäkymmenestä maasta juhlimaan musiikin ilosanomaa.
Yleensä festivaalin liput ovat olleet marraskuun aikana jo myynnissä, mutta nyt festivaali haluaa koronasta johtuvan epävakauden vuoksi odottaa tietoja ensi kesän tilanteesta ennen kuin he laskevat lippuja lisää myyntiin. Festivaali kiitteleekin, että niin moni vuodelle 2020 lipun ostaneista on päättänyt säilyttää lippunsa seuraavalle vuodelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

SRF 2021
Sweden Rock