Sydänkohtauksen saanut entinen Iron Maiden -laulaja Blaze Bayley joutuu ohitusleikkaukseen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 30.3.2023

Englantilaisen heavy metal -legenda Iron Maidenin entinen laulaja ja nykyisin soolouraa tekevä Blaze Bailey sai hetki sitten sydänkohtauksen. Maaliskuulle ja huhtikuulle kaavaillut keikat joudutaan perumaan kohtauksen takia.

Bayleylle suoritetaan ohitusleikkaus, jossa verisuonia siirretään muualta kehosta tukkeutuneiden suonien tilalle. Bayleyn terveydentilasta kerrotaan sosiaalisessa mediassa läheisten toimesta.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

”Kävimme eilen Blazen luona sairaalassa ja ensinnäkin olemme iloisia voidessamme todeta, että hän oli erinomaisessa kunnossa ja istui sängyssä. Saimme tietysti päivityksen hänen tilastaan, mutta myös todella hyvän keskustelun ja naurun, kuten tavallista. Blaze ei todellakaan ole menettänyt voimiaan ja huumorintajuaan!

Tämän jälkeen hän tarvitsee leikkauksen, ja lähipäivinä (heti kun sairaalan kapasiteetti sallii) hänelle tehdään kolminkertainen (mahdollisesti nelinkertainen) sydämen ohitusleikkaus. Tämä ei tietenkään ole mikään pikkujuttu, ja meidän on odotettava, että hänen toipumisaikansa kestää useita kuukausia. Ilmoitamme vaikutuksesta kiertuepäiviin, kun olemme keskustelleet asianomaisten tapahtumapaikkojen ja promoottoreiden kanssa”, tiedotteessa kerrotaan.

Luetuimmat

Uusimmat