Sydänleikkauksesta toipuvan Richie Faulknerin vointi paranee nopeaa vauhtia: ”Soitan kitaraa joka päivä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 17.11.2021

Legendaarisen heavy metal -yhtye Judas Priestin kitaristi Richie Faulkner toipuu parhaillaan sydänleikkauksesta tämän aortan revettyä kesken bändin keikan. Faulkner vietiin leikkaukseen, joka kesti lopulta noin 10,5 tuntia.

Faulkner kertoo nyt bändin sosiaalisessa mediassa tuntevansa olonsa jo vahvemmaksi ja positiivisemmaksi toivuttuaan pitkästä leikkauksestaan.

”Pystyin palaamaan sairaalasta kotiin 10 päivää leikkaukseni jälkeen ja jatkamaan toipumista kotona. Nyt on kulunut 7 viikkoa siitä yöstä, jolloin kaikki tapahtui, ja tunnen oloni erittäin vahvaksi ja positiiviseksi. Leikkaushaavani ovat parantuneet hyvin, ja voin todellakin nähdä valoa tunnelin päässä. Kävelen hyvin ja liikun vapaasti, olen melko aktiivinen ja aloitan kuntoutuksen hyvin pian”, Faulkner kertoo ja jatkaa:

”Soitan kitaraa joka päivä, ja perheeni rakkaudella ja tuella sekä teidän jatkuvalla tuellanne ja kitarasta saamallani inspiraatiolla palaan pian takaisin lavalle! Kirurgit ovat erittäin tyytyväisiä edistymiseeni ja ovat varanneet eturivin liput seuraavalle Priestin keikalle. Tässä kuussa on kiitospäivä, ja juhlitpa sitä tai et, minulla on paljon kiitettävää tänä vuonna; mukaan lukien te kaikki kärsivällisyydestänne, rakkaudestanne ja tuestanne. Paljon rakkautta ja nähdään pian rintamalla, sarvet pystyssä.”

Judas Priestilta ilmestyy pian uusi kirja ”50 Heavy Metal Years”.