Synkeää rockia louhiva kotimainen Black Dreams julkaisi uuden singlen

Synkeää rockia louhiva kotimainen on julkaissut uuden, kaksi kappaletta sisältävän singlen. Kappaleet on nyt julkaistu striimattavaksi Spotifyssa, ja voit kuunnella ne tästä:

Ensimmäinen kappale ”Deep Inside” on dramaattinen goottiromantiikan sävyjä sisältävä kappale. Vierailijana kuullaan mm. Dead Shape Figuresta ja Mistereristä tuttua Juhani Flinckiä, joka soittaa kappaleeseen kitarasoolon.

Toinen raita ”Like A Cockroach” on taas nopeampi, melodisen rokkaava, mutta toki myös melankolinen biisi. Yhtyeen laulaja Juha Kraapo kertoo seuraavaa:

”Jokainen meistä varmasti tuntee ainakin yhden torakan, sellaisen tyypin joka tekisi mieli iskeä kärpäslätkällä hiljaiseksi. Mutta eihän siitä mitään tule, koska nämä torakat eivät suostu hiljenemään ja palaavat aina takaisin.”

Black Dreams on raumalainen raskasta rockia soittava kokoonpano. Myös kansainvälisissa underground-radioissa aina Yhdysvaltoja ja Australiaa myöten soinut bändi teki uudella julkaisullaan jälleen yhteistyötä tuottaja Mikko Herrasen (, Misery Inc., Rust, Velcra, Lullacry) kanssa, joka tuotti ja miksasi sinkun.

https://www.facebook.com/BLACKDREAMSOFFICIAL/
https://twitter.com/Black_Dreams_FI

Kommentoi julkaisua