Syöpään sairastunut Dave Mustaine rikkoi hiljaisuuden: ”En anna tämän päihittää minua”

Kirjoittanut Jaakko Nygård - 26.11.2019
Dave Mustaine

Megadeth-pomo Dave Mustaine on rikkonut pitkään jatkuneen hiljaisuuden Rolling Stonesille antamassaan haastattelussa. Toukokuussa painajaismaisen kurkkusyöpädiagnoosin saanut Mustaine on vihdoin valmis jakamaan kokemuksiaan todella rankasta kuluneesta syksystään katsoen jo kuitenkin toiveikkaana kohti tulevaisuutta. Mustaine kertoo:

”Hoidoissa ollaan menossa jo paremmalla puolella ja tunnen oloni todella vahvaksi. Sädehoitojen jälkeen sain todella positiivista palautetta tuloksiin liittyen.”

Fanien tuki on ollut Mustainen mukaan todella suurta, ja se on merkinnyt artistille enemmän kuin kukaan osaa varmasti arvatakaan. Paljon tukea on satanut myös muusikkopiireistä, mistä yhtenä yllätyksenä Mustaine mainitsee tekstiviestit vanhalta metalliveljeltään, James Hetfieldiltä:

”Olin todella iloinen kuullessani hänestä. Puhukoot ihmiset mitä tahansa, mutta asia on kuitenkin niin, että minä välitän Jamesista ja tiedän, että hän välittää myös minusta.”

Haastattelun lopussa Mustaine kertoo olevansa todella hyvässä henkisessä kunnossa kaikesta kokemastaan huolimatta. Toivoa ei artistin omien sanojen mukaan ole vielä menetetty:

”En anna tämän päihittää minua!”

Voit lukea koko pitkän haastattelun täältä.