System Of A Down -rumpali kritisoi cancel-kulttuuria: ”Todella tuhoisaa”

Uncle Dad Talks -podcastissa esiintynyt  -rumpali puhui avoimesti suhtautumisestaan artistien boikotoimiseen näiden sanomisten tai tekojen perusteella, kritisoiden niin kutsutun ”cancel-kulttuurin” ohella myös nuorimpana naisena Yhdysvaltain edustajainhuoneeseen valittua demokraatti Alexandria Ocasio-Cortezia.

”Olen todella pettynyt moniin ihmisiin, moniin liberaaleihin – koska minulla on paljon liberaaliystäviä. Suurin osa heistä on liberaaleja. Itse olen konservatiivi, jonka useimmat jo tiesivät tai eivät” oikeistolaisista näkökulmistaan tunnettu Dolmayan totesi:

”Mitä tähän cancel-kulttuuri-paskaan tulee, se on todella tuhoisaa ja kääntyy aina sitä harjoittavia ihmisiä vastaan. Meidän täytyy olla todella varovaisia, sillä 50-luvulla meillä oli McCarthyismiä, jonka takia hyperliberaalit, kommunisteiksi leimatut ihmiset menettivät koko elämänsä – kokonainen sukupolvi artisteja, joita hyljeksittiin. Meidän täytyy varoa, sillä jos annamme sellaisten asioiden tapahtua, ne voivat kääntyä päinvastoin.

”Olen konservatiivi, ja tahdon parasta kaikille. En pidä suuresta hallituksesta. En pidä demokraattisen puolueen agendoista. Mielestäni Alexandria Ocasio-Cortez on idiootti. Halusin vaan sanoa sen, tykkään sanoa sitä kaikissa keskusteluissani. Loppujen lopuksi tahdon vain, että ihmisillä on tasavertaiset mahdollisuudet menestyä. Tahdon ihmisten motivoituvan hyvistä teoistaan ja saavan rangaistuksen pahoista. Se on filosofiani.”

Kuuntele Dolmayanin haastattelu kokonaisuudessaan alta:

Kommentoi julkaisua