System Of A Downin Daron Malakian paljastaa kirjoittaneensa bändin uudet kappaleet alunperin Scars On Broadway -projektia varten: ”Olen silti iloinen että nämä kappaleet julkaistiin System-lipun alla”

Daron Malakian

järkytti musiikkimaailmaa varhain eilen aamulla julkaisemalla kaksi uutta kappaletta, ”Protect The Land” ja ”Genocidal Humanoidz”. Kappaleet kirjoitettiin ja julkaistiin yllättäen tietoisuuden lisäämiseksi Armenian konfliktista bändin lausunnon mukaan.

Yhtyeen kitaristi Daron Malakian on julkaissut bändin uudesta musiikista Instagramissa viestin, jossa hän on paljastanut, että yhtyeen tuoreiden kappaleiden musiikki oli alun perin tarkoitus julkaista osana hänen Scars On Broadway -projektiaa, mutta että hän käytti mielellään kappaleita System Of A Downiin.

Malakian kirjoitti Instagramissa:

”Olen erittäin ylpeä julkaistessani nämä kaksi kappaletta System-lipun alla. Alkuperäisenä suunnitelmana oli julkaista ne tulevilla Scars On Broadway -albumeilla, mutta olen iloinen, että päädyimme yhdessä Systeminä ottamaan kantaa kansamme puolesta.”

Yksi faneista kysyi päivityksessä Malakianilta, miksi tämä halusi paljastaa kirjoittaneensa kappaleet Scars On Broadwayta varten alun perin. Malakian yllättäen kommentoi kysymystä ja vastasi fanille seuraavasti:

”Teimme kappaleet Systeminä Artsakhin tilanteen takia. Jos tilannetta ei olisi, ne olisivat päätyneet tuleviin Scars-albumeihin. On todella outoa, että se häiritsee sinua, että otan tunnustusta työstäni. Jos kirjoitit kappaleet, olet varma, että olisit halunnut ihmisten tietävän työstäsi ja panoksestasi. Eivätkö taiteilijat allekirjoita nimensä maalaustensa alle? Sinun maailmassasi varmaan kaikki maalaritkin ovat egokeskeisiä mikäli näin toimivat.”

Kommentoi julkaisua