System Of A Downin Serj Tankian lataa suorat sanat Donald Trumpista: ”En ole koskaan nähnyt yhdenkään presidentin imevän niin paljon m*naa”

Yhdysvaltalaisen metalliyhtye System Of A Downin laulaja Serj Tankian teki jo Donald Trumpin presidenttikauden aikana hyvin selväksi, että on poliittisesti hyvin eri mieltä presidentin kanssa lukuisista eri asioista. Nyt Donald Trump on viimeisenä päivänään Yhdysvaltojen presidenttinä hallintonsa kanssa allekirjoittanut tuhoisan kahdenvälisen Yhdysvaltain ja Turkin yhteisymmärryspöytäkirjan, jossa Turkille annettiin lailliset oikeudet alueen alkuperäiskansojen ja muiden vähemmistöryhmien laajaan uskonnolliseen ja kulttuuriperintöön. Amerikan Armenian kansallisen komitean ANCA:n mukaan sopimus on katastrofaalinen Armenian näkökulmasta, sillä se antaa Turkille oikeuden Armenian vanhoihin kirkkoihin ja kiviristeihin. Serj Tankian on nähnyt ANCA:n julkaiseman viestin ja ladannut suorat sanat Donald Trumpille sanomalla, ettei ole koskaan nähnyt yhdenkään presidentin imevän niin paljon munaa. Voit lukea Tankianin päivityksen aiheesta tästä:

“Thanks Trump. In your last minute you decided to grant Turkey my people’s indigenous cultural heritage including ancient churches and stone crosses as a reward for them trying to exterminate us. Never seen a president suck so much cock.”

Kommentoi julkaisua